Nieuws

Volgen op

Merraki verhuurd aan ONS Sneek

Samir Merraki (24) stapt per direct op huurbasis over naar ONS Sneek, uitkomend in de Derde divisie zaterdag. De aanvallende middenvelder zou aan het eind van dit seizoen al vertrekken bij IJsselmeervogels, vanwege het beperkt aantal speelminuten in het eerste.

Merraki kwam afgelopen zomer over van VVOG. De creatieve spelmaker was bezig aan zijn tweede termijn bij de Harderwijkers, nadat hij in 2013/14 ook al een seizoen bij de groenhemden speelde. In de twee tussenliggende seizoenen kwam de behendige, creatieve middenvelder uit voor Go-Ahead Kampen en ervoor speelde Merraki nog voor SV Lelystad ’67 en Almere City FC.

Bij IJsselmeervogels kwam de in Lelystad woonachtige Merraki dit seizoen zeven keer als invaller binnen de lijnen en een keer als basisspeler. Zijn laatste officiële wedstrijd in het eerste elftal was afgelopen zaterdag tegen AFC Amsterdam (2-0). In zijn korte verblijf bij de Rooien kwam hij in 242 speelminuten tot twee goals.

Eerder deze week verscheen in de media al de berichtgeving over het vertrek van Merraki naar ONS Sneek. Partijen zijn echter nog in afwachting van goedkeuring door de KNVB wat de overstap betreft. Aangezien Merraki graag dinsdagavond al mee wilde trainen met de selectie van ONS Sneek in voorbereiding op het belangrijke duel met Jong FC Volendam, hebben partijen er alsnog voor gekozen te komen met deze berichtgeving, hangende de goedkeuring.

De technische commissie over het vervroegde vertrek van Merraki: “Samir had zich bij zijn komst bij IJsselmeervogels ten doel gesteld om zich een half jaar de tijd te gunnen en vervolgens aanspraak te maken op een basisplaats. Dat perspectief lijkt er vooralsnog niet te zijn. Toen ONS Sneek aanklopte voor de huur van Samir, vonden we dat een win-win-win-situatie. We gunnen Samir deze overstap en wensen hem bij ONS Sneek veel succes in de strijd tegen degradatie.”

IJsselmeervogels bedankt Samir Merraki voor zijn bijdrage in het afgelopen halfjaar en wenst hem bij ONS Sneek veel spelplezier en sportief succes toe.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen