Nieuws

Volgen op

Soufian Moro sluit aan bij A-selectie

De 23-jarige Soufyan Moro sluit per direct aan bij de A-selectie van IJsselmeervogels en tekent tot het einde van het lopende seizoen. Een en ander is nog wel onder voorbehoud van goedkeuring door de KNVB.

Moro was de afgelopen periode op proef bij IJsselmeervogels en liet een goede indruk achter op zowel de technische staf als de technische commissie. Beide partijen raakten daarom al snel in gesprek over een verbintenis. 

De in Amsterdam geboren Soufyan Moro speelde in het verleden in de jeugd van ASV De Germaan en FC Volendam om in 2012 over te stappen naar Jong FC Utrecht. Bij FC Utrecht debuteerde hij datzelfde seizoen. Vervolgens stapte de Nederlander met Marokkaanse roots bij PEC Zwolle. Als laatste kwam de technisch vaardige buitenspeler uit voor Fortuna Sittard, waar hij vorig seizoen zijn contract liet ontbinden. 

IJsselmeervogels is blij de inmiddels flink uitgedunde voorhoede een impuls te geven in de persoon van Soufyan Moro, feliciteert hem met zijn komst naar De Westmaat en wenst hem de komende periode veel sportief succes.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen