Nieuws

Volgen op

Introductie zaalvoetbaltoernooi

Vrijdagavond werd ter introductie en kennismaking een zaaltoernooi gespeeld in de sporthal. Alle teams van IJsselmeervogels (4 heren- en een damesteam) werden uitgenodigd voor een vriendschappelijk toernooi. Het werd een geslaagde, gezellige avond.

Na een uitleg van organisator kon het toernooi losgaan. De aanwezigen van het damesteam (niet elke speelster was nog speelklaar) werden verdeeld over de vier herenteams en Heren 1 ging er uiteindelijk met de eerste prijs vandoor.

Zaaltoernooi1
Het eerste jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi was een groot succes!

Uiteraard was dit niet het hoofddoel van het toernooi, wat overigens jaarlijks terug gaat keren. Gezelligheid en kennis maken met elkaar stond hoog in het vaandel. Onder het genot van de door het bestuur gesponsorde kippenvleugels en een drankje ingeschonken door barmannen Jaco Oosterveen en Ronald Koelewijn (de rest van het damesteam was inmiddels ook aangeschoven) werd ook de derde helft een succes.

Zaaltoernooi2
Scheidsrechter Jan van der Horst floot de hele avond, waarvoor dank!

Namens de organisatie van het zaalvoetbal willen wij iedereen bedanken voor deze gezellige avond. Hierbij willen we jullie van harte uitnodigen om eens wat wedstrijdjes te komen kijken in de sporthal. Volgende week beginnen de bekerwedstrijden (De eerste wedstrijd in sporthal De Toekomst zal zijn op vrijdag 8 september om 20:00 uur, Het derde neemt het dan op tegen De Plank 1). De week erop start de competitie.

Het programma van alle zaalteams van IJsselmeervogels zal per week via Twitter (@VVIJVzaal) voorbij komen.

Zaaltoernooi3Niet alleen het toernooi zelf, maar ook de derde helft was geslaagd

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

26
jan
Jong FC Utrecht - SC Cambuur

Jong FC Utrecht - SC Cambuur
Sportpark de Westmaat

9
feb
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's