Nieuws

Volgen op

Jong FC Utrecht acht keer op de Westmaat

Net als vorig seizoen zal Jong FC Utrecht een aantal van hun thuiswedstrijden in de Jupiler League bij IJsselmeervogels op de Westmaat spelen. De talentenformatie van trainer/coach Robin Pronk opent het seizoen met een thuiswedstrijd in Stadion Galgenwaard tegen FC Oss en komt op vrijdag 1 september voor het eerst op De Westmaat in actie.

Dit seizoen zullen Jong AZ (1 september), De Graafschap (15 september), Helmond Sport (29 september), FC Eindhoven (3 november), Almere City (24 november), Telstar (15 december), FC Dordrecht (12 januari) en Jong PSV (23 maart) te gast zijn op Sportpark de Westmaat. Voor Helmond Sport, FC Eindhoven en Jong PSV betekent dit een hernieuwd weerzien met Jong FC Utrecht op De Westmaat.

Een extra bijzonderheid zit in de wedstrijd van vrijdag 15 september tussen Jong FC Utrecht en De Graafschap. IJsselmeervogels-trainer Sandor van der Heide is als assistent verbonden aan De Graafschap en zal daarmee twee opeenvolgende wedstrijddagen hebben op De Westmaat. Op zaterdag 16 september speelt IJsselmeervogels het thuisduel met HHC Hardenberg.

Vorig seizoen speelde Jong FC Utrecht ook al diverse partijen op De Westmaat. De overige thuiswedstrijden van Jong FC Utrecht zullen in de eigen Galgenwaard worden gespeeld.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen