Nieuws

Volgen op

Persaccreditatie IJsselmeervogels - Heerenveen

Dinsdag 13 december speelt IJsselmeervogels in de 1/8 finale van de KNVB Beker tegen Heerenveen. De verwachting is dat de belangstelling vanuit de media voor deze wedstrijd groot zal zijn. Vanwege de beperkte capaciteit van onze tribune is het voor onze planning cruciaal om te weten op welke mediavertegenwoordigers wij mogen verwelkomen. Derhalve willen wij alle persvertegenwoordigers (inclusief fotografen) die verslag willen doen van deze wedstrijd dringend verzoeken zich van te voren aan te melden door een mail te sturen naar [email protected].

Vermeld daarin niet alleen uw naam en het medium dat u vertegenwoordigt, maar ook het type verslag dat u wenst te maken (wedstrijdverslag, sfeerverhaal, interviews, foto's etc). Noteer svp ook uw contactgegevens en evt. welke collega's van uw medium eveneens aanwezig zullen zijn.

Ook tv- en radiostations die komen dienen zich aan te melden. Let wel: ingevolge het KNVB Reglement voor KNVB Bekerwedstrijden is het exclusieve recht voor wedstrijdbeelden gegund aan Fox Sports.

Voor deze wedstrijd is een reguliere perskaart niet geldig. We kunnen alleen toegang garanderen als uw zich van tevoren hebt aangemeld. Fotografen hebben alleen toegang tot het veld met een groen hesje, dat te verkrijgen is bij persvoorlichter Henk van de Groep. Parkeerkaarten worden niet verstrekt.

Omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is zal mogelijk niet iedereen voorzien kunnen worden van een zitplaats.
De accreditatieprocedure loopt tot en met dinsdag 6 december 2016 18:00 uur. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze persvoorlichter:

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen