Nieuws

Volgen op

Camara na dit seizoen naar DVS '33

Basil Camara heeft besloten na dit seizoen zijn carrière te vervolgen bij het Ermelose DVS '33. De boomlange centrumverdediger kwam deze week een contract met de derdedivisionist overeen.

Camara is bij IJsselmeervogels bezig aan zijn eerste seizoen. De 31-jarige goedlachse verdediger begon dit seizoen nog als basiskracht, maar is sinds de winterstop voornamelijk als invaller actief. Tot nu toe kwam hij 25 keer in actie, waarin hij vier keer tot scoren kwam, waaronder in de derby tegen Eemdijk.

Zijn vertrek naar DVS '33 betekent een terugkeer bij de club waar Camara tussen 2015 en 2020 vier seizoenen speelde. Tussen zijn eerste Ermelose periode en die bij IJsselmeervogels speelde hij bij TEC Tiel. Daarvoor speelde de voormalig international van Guinee-Bissau voor CSV Apeldoorn en Go Ahead Eagles.

Hoewel Basil het erg goed naar zijn zin heeft bij IJsselmeervogels, verwacht de technische commissie dat zijn perspectief - met het aantal reeds vastgelegde centrumverdedigers - op speeltijd komend seizoen beperkt zal zijn. Zodoende is in overleg besloten na dit seizoen de samenwerking te beëindigen. We wensen Basil vanaf deze plaats een plezierig en sportief succesvol restant van het huidige seizoen en daarnaast natuurlijk veel succes bij DVS '33.Basil Camara

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen