Nieuws

Volgen op

Carmelia bij definitieve selectie Curaçao, Justiana stand-by

Shanon Carmelia is opgenomen in de definitieve selectie van Curaçao voor de dubbele ontmoeting met Bolivia op 23 en 26 maart. Gillian Justiana, ook opgenomen in de voorselectie van de eilandbewoners, viel af voor de definitieve selectie maar staat wel op de reservelijst. Carmelia vertrekt dinsdag 20 maart en sluit donderdag 29 maart weer aan bij de A-selectie.

Carmelia maakt ook deze editie weer deel uit van een gevarieerd gezelschap. Eloy Room (PSV), Leandro Bacuna (Reading), Jarchinio Antonia (Omonia Nicosia), Charlison Benschop (Hannover ’96), Elson Hooi (ADO Den Haag), Darryl Lachman (Willem II), Guyon Fernandez (Delhi Dynamos) en Gino van Kessel (Oxford United) zijn misschien wel de bekendste namen van de selectie. Ook Jurien Gaari en Quintin Jakoba van competitiegenoot Kozakken Boys en Bradley Martis van competitiegenoot Jong Sparta Rotterdam zullen net als Carmelia afreizen naar het eiland om deel uit te maken van de 23-koppige selectie.

Mocht Shanon Carmelia opnieuw aan speeltijd toekomen dan voegt hij opnieuw mogelijk twee interlands toe aan zijn toch al mooie aantal van dertig interlands. Rekening houdend met deze nationale ploeg pas sinds 2011 bestaat een fraai aantal voor de 28-jarige vleugelverdediger die ook komend seizoen weer in het rood-wit van IJsselmeervogels speelt.

De oefenduels vormen een voorbereiding op de wedstrijden voor de CONCACAF Nations League-kwalificatie, waarin Curaçao het opneemt tegen Grenada (wo 5 september), de Amerikaanse Maagdeneilanden (wo 10 oktober) en Guadeloupe (do 15 november).

IJsselmeervogels wenst Shanon Carmelia veel sportief succes toe bij de interlandperiode met Curaçao en wenst hem opnieuw een trots gevoel toe bij het vertegenwoordigen van zijn land in de dubbele ontmoeting tegen Bolivia.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen