Nieuws

Volgen op

Grot op huurbasis naar sv TEC

Sherwin Grot wordt het komende halfjaar verhuurd aan sv TEC. De 27-jarige aanvaller komt dit seizoen weinig aan spelen toe en had een verzoek ingediend om verhuurd te worden aan TEC uit Tiel. Tevens werd in gezamenlijk overleg besloten het doorlopende contract, dat afliep in de zomer van 2019, per komende zomer te ontbinden zodat Grot zich in de kijker kan spelen van een nieuwe club.

Sherwin Grot kwam in de zomer van 2016 over van Kozakken Boys. Bij IJsselmeervogels werd de in Nijmegen woonachtige Grot gelijk de aanvalsleider in het team van Sandor van der Heide. Tot aan de winterstop liep de oud-prof van NEC Nijmegen 1-op-1 qua doelpunten. Na de winterstop werd hij schaduwspits achter de van Kozakken Boys gehuurde Berry Powel. Door diverse assists bleef Grot belangrijk in de ploeg van Van der Heide.

Op de een-na-laatste speelronde van vorig seizoen had Grot bovendien een belangrijk aandeel in de 7-0 overwinning op Jong FC Volendam: twee goals en twee assists. In de kampioenswedstrijd bekroonde hij zijn seizoen door de enige (en dus winnende) treffer te maken tegen Quick Boys met het kampioenschap in de Derde divisie tot gevolg.

Dit seizoen begon Grot opnieuw in de basis, maar naargelang de doelpunten uitbleven maakte de technische staf andere keuzes. Afgelopen zaterdag viel Grot kort voor het einde in tegen Barendrecht wat achteraf gezien vooralsnog zijn laatste wedstrijd is voor IJsselmeervogels. Op 14 april zal Sherwin Grot het als huurling bij TEC opnemen tegen IJsselmeervogels.

De technische commissie over het vertrek van Sherwin Grot: “Sherwin komt op dit moment weinig aan spelen toe. Voor iemand van zijn leeftijd en kaliber is het belangrijk om wekelijks aan spelen toe te komen bij een club die bovendien dichter bij huis is. Omdat hij ook volgend seizoen weinig perspectief zag bij IJsselmeervogels wilde hij zich via deze weg in de kijker spelen. Wij wilden Sherwin die mogelijkheid geven.”

IJsselmeervogels wil Sherwin Grot bedanken voor zijn belangrijke rol die hij het afgelopen anderhalf jaar heeft gehad, wenst hem veel sportief succes toe bij sv TEC en daarnaast veel wijsheid bij het vinden van een nieuwe club.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen