Nieuws

Volgen op

Opnieuw drie contractverlengingen bij A-selectie

IJsselmeervogels heeft opnieuw drie contracten weten te verlengen. De technische commissie heeft na gesprekken met Achraf Nejmi en Marciano van Leijenhorst beide spelers vastgelegd tot de zomer van 2019. Met Ralph Hovestad werd deze week de contractuele optie gelicht zodat hij tot de zomer van 2018 vastligt, met en passant een nieuwe optie. De technische commissie is, bij monde van André van Diermen, zeer content met de verlengingen.

Achraf Nejmi kwam in 2015 naar de Rode zijde van de Westmaat en vervult een belangrijke rol op het middenveld. "Achraf is een belangrijke speler voor ons. Met zijn spelinzicht staat hij in zijn rol voor de verdediging bijna altijd op de juiste plek. Bovendien heeft Achraf het erg naar zijn zin, wat ook blijkt uit het feit dat we met elkaar tot een verlenging van twee extra seizoenen kwamen."

De stoere centrumverdediger Ralph Hovestad is eveneens al sinds de seizoensstart verzekerd van een basisplaats. "Bij Ralph was het door zijn spel en de optie in zijn contract logisch om met elkaar om de tafel te gaan. Dat we met elkaar een nieuwe optie overeen zijn gekomen is vanuit dat licht bezien ook mooi. We zijn namelijk erg tevreden over Ralph.”

Ook de in Soest woonachtige Marciano van Leijenhorst is inmiddels een vaste waarde in het hart van de Rooie defensie. "Ook met Marciano wilden we de gesprekken rondom contractverlenging niet te lang laten wachten. Met zijn sterke spel, zijn kopkracht, zijn splijtende dieptepasses en zijn goede karakter heeft Marciano laten zien dat IJsselmeervogels en hij goed bij elkaar passen."

Met de verlenging van Nejmi, Van Leijenhorst en Hovestad, de eerdere verlengingen met Sherwin Grot, Shanon Carmelia en Ali Akla en de vorig seizoen al voor twee seizoenen vastgelegde Christiaan van Hussen, Mike van de Laar, Bryan Burgerhout, Jaimy Schaap, Jeffrey Buitenhuis, Dennis Hollart en Jeffrey van den Dikkenberg, staat de teller inmiddels op reeds dertien spelers voor het nieuwe seizoen. André van Diermen: "Inderdaad. Het geraamte van de selectie voor het komende seizoen begint al flink vorm te krijgen. Zo creëren we rust in de selectie en bouwen we ondertussen door aan een sterke selectie."

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen