Nieuws

Volgen op

Ralph Hovestad vertrekt na twee seizoenen bij IJsselmeervogels

IJsselmeervogels en Ralph Hovestad nemen aan het einde van het lopende seizoen afscheid van elkaar. De 28-jarige verdediger is bezig aan zijn tweede seizoen bij IJsselmeervogels en had vorig seizoen een groot aandeel in het kampioenschap van IJsselmeervogels. Dit seizoen komt hij minder in de plannen voor, waardoor besloten is aan het eind van dit seizoen uit elkaar te gaan.

Bij de start van vorig seizoen kwam de lange verdediger over van FC Lienden en was direct een vaste waarde in de ploeg van Sandor van der Heide. In 27 Derdedivisieduels kwam de in Amstelveen woonachtige Hovestad in actie, waarin hij vier keer het net trof. Dit seizoen moest Hovestad het in de Tweede divisie tot nu toe doen met vier invalbeurten en een aantal wedstrijden in oefenduels en wedstrijden van het beloftenteam.

Ralph Hovestad

De technische commissie reageert als volgt: “Als club hadden we een eenzijdige optie om met Ralph door te gaan. In onderling overleg hebben we echter besloten deze optie niet te lichten, waardoor Ralph komende zomer vrij is om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ralph is in een fase van zijn carrière waarin hij wekelijks aan spelen wil toekomen en daar hebben we alle begrip voor. We verwachten dan ook dat hij met zijn ervaring en sympathieke karakter een mooie nieuwe club gaat vinden en die gunnen we hem ook van harte.”

IJsselmeervogels bedankt Ralph Hovestad voor zijn bijdrage in de afgelopen anderhalf jaar en wenst hem nog alle succes in het resterende seizoen.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen