Nieuws

Volgen op

Samir Merraki naar IJsselmeervogels

IJsselmeervogels heeft zich voor komend seizoen weten te verzekeren van de diensten van Samir Merraki. De 23-jarige middenvelder annex vleugelspeler komt over van VVOG en tekent een contract tot de zomer van 2018, met een optie voor nog een extra seizoen. 

Merraki beëindigde daarmee afgelopen zaterdag zijn tweede termijn in dienst van VVOG, nadat hij eerder in 2013/14 een seizoen bij de Harderwijkers speelde. In de tussenliggende periode speelde de creatieve middenvelder, die ook in de aanval kan spelen, bij Go-Ahead Kampen. Daarvoor speelde de geboren Hagenees bij SV Lelystad’67 en in de jeugdopleiding van Almere City.

Met Lelystad als woonplaats bindt IJsselmeervogels bovendien opnieuw een speler die op relatief korte afstand van de gemeente Bunschoten woont. De technische commissie is dan ook blij met zijn komst: “Samir is een creatieve, balvaste middenvelder. De afgelopen jaren heeft hij laten zien te beschikken over scorend vermogen. Grootste voordeel vinden we echter zijn multi-inzetbaarheid, want Samir kan op alle posities op het middenveld uit de voeten en heeft dit jaar ook al enkele keren als vleugelspits gespeeld bij VVOG. We zijn dan ook blij om Samir komend seizoen te verwelkomen op de Westmaat.”

IJsselmeervogels feliciteert Samir Merraki met zijn overstap naar onze mooie club en wenst hem uiteraard veel sportieve successen toe aan de Rooie zijde van de Westmaat. Samir Merraki is na Robbert Olijfveld (ASWH) en Yannick Cortie (SC Teutonia) en Nassim Barkoki (SV Spakenburg), Berry Powel (Kozakken Boys; hij werd het afgelopen half jaar gehuurd) de vijfde nieuwe aanwinst voor komend seizoen.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's