Nieuws

Volgen op

Speler van het jaar, ONS Boso Sneek uit

IJsselmeervogels won afgelopen zaterdag met 1-4 bij DVS '33 Ermelo. De 12-koppige Speler van het jaar-jury geeft net als vorig seizoen, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Het was deze keer niet moeilijk voor de jury om de beste speler te kiezen. Met drie treffers was duidelijk dat Berry Powel de beste speler aan de kant van IJsselmeervogels was.

Berry Powel ONS Boso Sneek
Berry Powel maakte zaterdag zijn tweede hattrick in het shirt van IJsselmeervogels

Achter Berry Powel eindigde Jaimy Schaap op de tweede plaats. Ali Akla was terug te vinden op de derde plek. Volgende week staat voor IJsselmeervogels een thuiswedstrijd op het programma. Scheveningen is de tegenstander en hierna volgt de volgende verkiezing.

Wil jij ook deel uitmaken van de jury en de spelers van IJsselmeervogels na de competitiewedstrijden beoordelen? Mail dan met het webteam en wordt jurylid. In principe start je vanaf de eerste wedstrijd van het volgende seizoen, maar mocht je al gelijk willen starten kan dit ook. Hoe meer juryleden er zijn, hoe gedetailleerder de cijfers. Dus schroom niet om je aan te melden!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 2018

Koningsdag 2018
Sportpark de Westmaat

2
mei
Jonger Oranje Talentendag

Jonger Oranje Talentendag
Sportpark de Westmaat

10
mei
Vriendinnendag

Vriendinnendag
Sportpark de Westmaat

2
juni
Bekerfinale Dames

Bekerfinale Dames
de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's