Nieuws

Volgen op

Van Son vertrekt bij IJsselmeervogels

Daniël van Son vertrekt aan het eind van dit seizoen bij IJsselmeervogels. De 30-jarige middenvelder en IJsselmeervogels hebben in goed overleg besloten het aflopende contract niet te verlengen.

Van Son begon bij KGB, speelde daarna voor FC Purmerend, AFC Amsterdam, en kwam in 2008 bij FC Utrecht en daarna FC Volendam, om in 2017 over te stappen naar Koninklijke HFC. In 2021 kwam hij naar IJsselmeervogels, waar hij aanvankelijk als rechtervleugelverdediger speelde, maar onder Gert Jan Karsten vaker als rechtermiddenvelder speelde.

In totaal kwam Van Son 92 keer in actie voor de Rooien. Als hij de resterende duels vervolmaakt zou hij derhalve jubilaris zijn. In die 92 duels was hij met vier goals en 17 assists direct bij twintig doelpunten betrokken. Van Son, die in het dagelijks leven als business developer bij ShowYourSkills en mede-eigenaar van de Voetbalacademie Noord-Holland, ook dagelijks met voetbal bezig is, gaat na drie seizoenen in het rood op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wij wensen hem daarbij veel succes, met een passende bekroning van zijn periode aan het eind van dit seizoen.

Van Son

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Supportersveiling Koningsdag

Supportersveiling Koningsdag
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen