Nieuws

Volgen op

Van Willige verlengt tot 2020

IJsselmeervogels heeft zich de komende twee jaar verzekerd van de diensten van Jan van Willige. De 18-jarige doelman zette deze week een handtekening onder een contractverlenging dat hem tot de zomer van 2020 verbindt aan de Rooien.

Het grote keeperstalent maakte in februari 2017 op 17-jarige leeftijd de officiële overstap naar de A-selectie, nadat hij al eerder gedeeltelijk meetrainde. "Onder de vleugels van keeperstrainer Jacob Mulder en collega's Jaimy Schaap en Raymon van Emmerik ontwikkelde hij zich in de afgelopen periode sterk. We hopen dat Jan deze lijn door kan zetten en zich zo door kan ontwikkelen tot eerste doelman bij IJsselmeervogels", geeft de technische commissie in een reactie. 

De in Spakenburg geboren en woonachtige Van Willige speelt al zijn hele leven bij IJsselmeervogels, vanaf de Kleine Rooie Vogels. In Onder-17 (toen B1) liep hij stage bij FC Twente en kreeg daarvoor en daarna diverse aanbiedingen van BVO's om over te stappen. Hij bleef 'zijn' club echter trouw. De tweedejaars student Sport & Bewegingscoördinator op de Sportacademie Amersfoort gaat zodoende zijn elfde en twaalfde seizoen in bij IJsselmeervogels. 

IJsselmeervogels is verguld met de contractverlenging met Jan van Willige en wenst hem veel sportieve successen toe op de Rooie zijde van de Westmaat.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

26
jan
Jong FC Utrecht - SC Cambuur

Jong FC Utrecht - SC Cambuur
Sportpark de Westmaat

9
feb
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Salentein Lounge

2
mrt
Bingo

Bingo
Kantine

16
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's