Nieuws

Volgen op

Jeugdherfstactiviteit IJsselmeervogels groot succes!

Afgelopen herfstvakantie heeft er bij IJsselmeervogels een 4-tegen-4 activiteit plaatsgevonden voor alle pupillen van de club. Dit zijn alle spelers van O8 tot en met O13. Ruim 200 kinderen namen deel aan dit toernooi dat werd afgewerkt op woensdag- en donderdagmiddag.

De groep O8-O9 op woensdagmiddag

 

De opdracht vanuit de organisatie aan alle spelers was "scoren en winnen" met uiteindelijk een individuele winnaar per leeftijdscategorie. Het toernooi was zo ingericht dat per wedstrijd een andere verdeling van de teams gemaakt was waardoor iedere speler elke wedstrijd weer met nieuwe teamgenoten kon gaan spelen. Gescoord werd er zeker, wat wel bleek uit de fantastische uitslagen. Gemiddeld werden er wel 6 à 7 goals per wedstrijd gescoord. Naast de vele goals was het bovendien ook genieten van de voetbalkwaliteiten van de rooie talenten. Passen, dribbelen, koppen, slidings maken en vrijlopen deden ze als de beste, de bal was de vriend van het kind deze dagen. De prijzen zijn beide dagen beschikbaar gesteld door HOP Zeefdruk reclamecentrum en Supportersclub NAS.

Op dit moment volgen bij IJsselmeervogels een viertal jeugdtrainers de opleiding UEFA C Trainer - Coach III Jeugd bij de KNVB. De 4-tegen-4 activiteit is een onderdeel van deze opleiding. Door het volgen van de opleiding hoopt de club de ontwikkeling van de jeugd naar een hoger niveau te brengen.

De jeugdopleiding kan terugkijken op twee leuke dagen waar plezier, competitiestrijd en sportiviteit hand in hand gingen. Er zijn door onze huisfotograaf nog veel meer foto's gemaakt die allemaal in te zien en te downloaden zijn via deze link.

Foto's: IJssselmeervogels Media / Rob van Willige

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen