Nieuws

Volgen op

JO17-1 naar de bekerfinale, JO19-1 uitgeschakeld

Afgelopen zaterdag speelde de JO17-1 de halve finale van het bekertoernooi. Op eigen veld trad men aan tegen De Foresters. Deze trotste koploper van de Hoofdklasse A kwam met veel vertrouwen naar De Westmaat. Na negentig minuten stond JO17-1 echter aan de goede kant van de score met een 2-0 overwinning.

Na een aftastende fase in de eerste helft trok onze JO17-1, geholpen door de wind, langzaam de wedstrijd naar zich toe en kwam het zelfs op voorsprong. Een strakke corner bij de eerste paal werd in eigen doel verlengd door een speler van De Foresters.

De tweede helft was zeer moeizaam van de kant van IJsselmeervogels. Zonder echt grote kansen weg te geven, waren De Foresters wel de baas op het veld. Gelukkig stonden Julian en zijn verdediging goed gepositioneerd, maar liet de O17-1 wel veel mogelijkheden onbenut om gevaarlijk te kunnen counteren.

In de laatste fase kwam de JO17-1 nog wel een paar keer gevaarlijk door en kon Yassine kort voor tijd de bevrijdende 2-0 maken.

Zaterdag 20 mei staat de finale gepland tegen het Haarlemse EDO. We feliciteren Wouter en zijn mannen met het behalen van de finale.

JO19-1

JO19-1 werd zaterdag helaas uitgeschakeld voor de beker. Tegen KFC werd er verdiend met 2-0 verloren. Zij gaan zich nu volledig richten op de nacompetitie voor promotie naar de derde divisie.