Nieuws

Volgen op

TC-jeugd door met Chaiat (O17-1), Vis en Van de Groep (O19-2)

Het huidige seizoen is nog in volle gang. Toch oriënteert IJsselmeervogels zich al op de invulling van de technische staf van de diverse teams die IJsselmeervogels huist. De technische commissie zal de komende tijd zo mogelijk wekelijks informeren over de stand van zaken.

IJsselmeervogels JO19-2

Cor Vis en Rut van de Groep hebben de TC-Jeugd te kennen gegeven dat ze ook volgend seizoen de O19-2 willen blijven trainen. Daar zijn we zeer content mee, want ze doen al jaren veel goed werk. Naast het trainen en coachen van de O19-2, hebben ze de opdracht om spelers de sprong van de O19-2 naar de O19-1 te laten maken. Wekelijks trainen er al twee tot drie spelers mee en één speler heeft al een aantal invalbeurten gehad.

De O19-2 draait een zwaar seizoen in de 1ste klasse. Dat is een hogere klasse dan de afgelopen jaren, want ze spelen weer in de A-categorie en voor de winterstop ging dat naar behoren. Nu hebben ze het lastig, maar een goede afloop is Cor en Rut wel toevertrouwd.

IJsselmeervogels JO17-1

Abdelhali Chaiat en de TC-Jeugd hebben ook overeenstemming bereikt voor volgend seizoen. Ab is bezig met zijn eerste seizoen, en daar draait de O17-1 een wisselvallig seizoen, maar het doel handhaven lijkt te zijn bereikt. Omdat er bijna wekelijks twee à drie O17-1 spelers bij de O19-1 mee doen, is het team van Ab wel eens wat verzwakt. De TC-Jeugd is blij met de verlenging, want Ab brengt met zijn betaald voetbalervaring extra kennis en kunde binnen de jeugdopleiding. Daarnaast spreekt de manier van werken van de sympathieke Amersfoorter de jongens van de O17 erg aan.

We wensen Cor, Rut en Ab veel succes en het nodige plezier toe in dit lopende seizoen!

Eerder nieuws

IJsselmeervogels door met Koelewijn (2e) en Zewuster (O19-1)

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen