Aanmelden

Volgen op

Aanmelden houders luxestoelpas

Als houder van een luxestoelenpas dient zich digitaal aan te melden als u een thuiswedstrijd wilt bezoeken. Dit kan vanaf de maandagochtend voorafgaand aan de wedstrijddag tot uiterlijk woensdag 24.00 uur. Aanmeldingen na woensdag kunnen niet meer meegenomen worden. Volg de aanwijzingen op de site. Vul alle noodzakelijke velden in. Houd uw pas bij de hand. Daar staat uw registratienummer op welke u nodig hebt bij het aanmelden. Heeft u meerdere stoelen, dan kunt u zich voor iedere stoel aanmelden. Omdat er hoogstwaarschijnlijk meer vraag dan aanbod is wordt gevraagd of u, als u dit keer niet in aanmerking komt voor een zitplaats, als alternatief een staanplaats wenst. Op de donderdag wordt de indeling van de tribune gemaakt. U ontvangt uiterlijk vrijdag bericht of u een zitplaats hebt of een staanplaats. 

  • Heeft u een zitplaats toegewezengekregen dan meldt u zich bij ingang Zuid-C (ingang hoofdtribune/sponsorhome). Daar ontvangt u de toegangskaart op naam en stoelnummer. Via het sponsorhome gaat u naar uw plaats. 
  • Heeft u een staanplaats toegewezengekregen dan meldt u zich bij de kraamvoor ingang Zuid-A (de kassa). Daar ontvangt u de toegangskaart met daarop aangeven op welke Staantribune u bent ingedeeld en via welke ingang u deze kunt bereiken.

Indien u een fysieke beperking heeft die het onmogelijk maakt te staan, vermeld dat dan op het aanmeldformulier bij “Extra info”. Waar mogelijk houden we hier rekening mee.

Op de staantribunes staan stippen als hulpmiddel om aan de 1,5 meter afstandsregel te kunnen voldoen. In de rust kunt u bij de pantry’s koffie of een drankje halen. Ook daar weer afstand houden en direct terug naar uw staanplaats.

Via pijlen en borden wordt de looprichting naar Clubhuis en Uitgang aangegeven.

De verdeling van de beschikbare kaarten gaat zoveel mogelijk op basis van ‘iedereen gelijke kansen’. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal iedere luxe stoelen pashouder naar verwachting minimaal 5 (en naar verwachting meer) wedstrijden een zitplaats hebben. Een staanplaats is zo goed als gegarandeerd. Wij houden het aantal keren dat u zich aanmeldt bij en houden daar rekening mee met de in-/verdeling bij de volgende wedstrijden.

Indien uw pas tevens toegang biedt tot een sponsorhome,  dan kunt op vertoon van uw sponsorpas naar een van de sponsorhomes. Toegang aldaar is op basis van VOL = VOL.

Aanmeldformulier Luxestoelpashouders