Contact

Volgen op

Veelgestelde vragen

Ik zie een fout op de website. Wat kan ik doen?
IJsselmeervogels in het algemeen en de mediacommissie in het bijzonder is er veel aan gelegen dat de informatie die op onze website staat correct en volledig is. Omdat er echter sprake is van mensenwerk kan het voorkomen dat de website verouderde of onjuiste informatie geeft. In dat geval willen wij u vragen om uw begrip en medewerking en contact op te nemen via het webteam.

Ik wil graag een bericht op de website. Hoe werkt dat?
Het webteam is binnen de mediacommissie verantwoordelijk voor het plaatsen van berichten op de website, maar ook op de diverse social media. Binnen het webteam zit een aantal webredacteuren die zelfstandig berichten plaatsen, maar ook informatie nodig hebben van clubleden die dichter bij een betreffend 'rood vuur' zitten. Neem ook voor nieuwstips contact met het webteam.

Ik wil structureel berichten geplaatst hebben op de website. Kan dat ook?
Soms is het voor clubleden handiger om zelf berichten te kunnen plaatsen op de website. Zeker als dit van een structurele aard is. Als u kunt aangeven vanuit welke rol u berichten wilt kunnen plaatsen, dan is dat bespreekbaar. Enige eisen zijn dat wordt voldaan aan de kwaliteitsnormen die wij hebben opgesteld: berichten moeten zijn opgesteld in correct Nederlands, niet kwetsend of beledigend zijn en voldoen aan de onderlinge afspraken over hoe een bericht er volgens ons uit moet zien. Voor het aanvragen van redacteursrechten neemt u contact op met het webteam.

Het clubembleem van mijn club ontbreekt in het programma, of is onjuist. Wat kan ik doen?
Voor het importeren van logo's van de voetbalclubs maken wij gebruik van Sportlink Club.Data, net als voor de stand en het wedstrijdprogramma van de individuele teams. Voor een correcte weergave van het clublogo dient zodoende contact opgenomen te worden met het wedstrijdsecretariaat van de club waarvan het logo niet correct is.

Ik wil een oefenwedstrijd spelen tegen IJsselmeervogels. Hoe werkt dat?
Oefenwedstrijden worden van het eerste elftal tot aan de pupillen O8 georganiseerd door het wedstrijdsecretariaat van IJsselmeervogels. Een e-mail naar [email protected] kan de aanvraag in gang zetten.

Ik heb een vraag die niet voorkomt in bovenstaand lijstje. En nu?
Vervelend om te horen. Wellicht kan de mediacommissie helpen. Neem contact op via onze persvoorlichter.