Onze club

Volgen op

Persfaciliteiten

Om journalisten en mediavertegenwoordigers zowel voor, tijdens als na de wedstrijd op te vangen, richt IJsselmeervogels bij iedere thuiswedstrijd een aparte persruimte in. Deze ruimte is gelegen direct naast de hoofdingang. Bij een thuiswedstrijd om 15:00 uur zijn vanaf 13:30 uur journalisten, fotografen en cameramensen welkom voor een kop koffie, een koek en uiteraard de opstellingen van zowel IJsselmeervogels als de bezoekende club. Ook in de rust is de persruimte geopend.

Perstribune

Op de hoofdtribune van IJsselmeervogels is een aantal zitplaatsen gereserveerd voor pers. Hier zijn tevens een beperkt aantal radiolijnen beschikbaar. 

Mixed-zone: gelegenheid tot interviewen

Direct na de wedstrijd is de mixed-zone in de centrale hal onder de hoofdtribune geopend. Hier is gelegenheid om spelers en trainers te interviewen, zowel schriftelijk als met video. Journalisten hebben op vertoon van hun pers(jaar)kaart vrije toegang tot deze ruimte. Het is tevens toegestaan spelers op of in de buurt van het hoofdveld aan te spreken. Om de temperatuur van de spelers niet te snel af te laten koelen, is het echter - zeker in de winterperiode - gewenst om van de catacomben gebruik te maken.

Draadloos internet

IJsselmeervogels beschikt sinds januari 2013 over een hypermodern Wi-Fi-netwerk. Speciaal voor de pers is er een apart, afgeschermd netwerk waardoor de snelheid altijd gewaarborgd blijft. Het wachtwoord voor het speciale persnetwerk is verkrijgbaar bij de persvoorlichter. Dit wachtwoord wordt geregeld gewijzigd.

Televisie

Op het cameraplatform op de hoofdtribune heeft IJsselmeervogels een beperkt aantal cameraposities beschikbaar. Vaste volgers, waaronder Eyecons (South Fields) en IJsselmeervogels.TV, zijn in principe verzekerd van een plaats op het platform. Het is daarom verstandig om ruim van te voren een positie aan te vragen bij persvoorlichter Ewout Zwaan.

Om onnodige teleurstellingen te voorkomen is het aanvragen van accreditatie aan te bevelen. 

Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen