Teams

Volgen op

Kleine Rooie Vogels

De Kleine Rooie Vogels, ook wel KRV genoemd zijn de jongste actieve voetballers/sters van onze club. Voor het seizoen 2019 - 2020 gaat het dan voornamelijk om jongens en meisjes die geboren zijn tussen 2013 en 2015.

Lid worden

Dat kan via deze link op de webpagina van IJsselmeervogels. Vul alle gegevens zo volledig mogelijk in. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de contributie.

Training op woensdagmiddag

De KRV trainen 1 keer in de week op woensdagmiddag. De training duurt een uur en wordt verzorgd door Joop Brand en Abraham Bos. Deze heren zullen bijgestaan worden door stagiaires.

Zaterdag

Op zaterdag spelen de KRV van 8.45 uur tot 9.45 uur onderlinge partijen tegen elkaar. In het begin zal dit vrij ingedeeld worden. Na verloop van tijd wordt er een vaste indeling gemaakt en zullen we een zogenaamde competitie "de Champions League" gespeeld gaan worden. In de winterperiode zullen we de groep in tweeen gaan verdelen en spelen we 45 minuten in de zaal onderlinge partijen.

De begeleiding van de zaterdag zal moeten komen uit vrijwilligers. Graag zouden wij van u willen vernemen of u deze taak op u wil nemen. Zonder vrijwilligers kan het op zaterdag namelijk niet doorgaan.
De coordinatie is dit jaar in handen van: Dirk Willem Hop, Klaas van de Groep, Kelshey Duijst en Marian Koelewijn

Materialen

Wanneer u kind lid wordt van vv IJsselmeervogels krijgt u de volgende materialen ter beschikking.

Deze materialen dient u aan het eind van het seizoen weer in te leveren. Daarnaast krijgt u een voetbaltas die u mag houden. 

Overige materialen die u zelf dient aan te kopen:

Alle evenementen

Evenementen

27
feb
Dolle Kluufavond

Dolle Kluufavond
Kantine IJsselmeervogels

21
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine IJsselmeervogels

27
mrt
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

16
apr
Derby Donderdag

Derby Donderdag
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's