Onze club

Volgen op

Futsal

Vanaf het seizoen 2017-18 biedt IJsselmeervogels de mogelijkheid om deel te nemen aan de zaalvoetbalcompetitie van de KNVB. De term zaalvoetbal is ook door de KNVB vervangen door de term futsal. 

Futsal staat bekend als een dynamische, spectaculaire en snelle sport. De naam is afkomstig van de twee Spaanse woorden Fútbol (voet) en Sala (zaal). Futsal wordt gespeeld op een klein veld, 5 tegen 5, en de sport kenmerkt zich door veel flitsende acties, heerlijke hoogstandjes, fraaie goals en supersnelle combinaties. Door het hoge tempo in het spel is futsal voor spelers, fans en toeschouwers een zeer aantrekkelijke sport. Zowel om te beoefenen als om naar te kijken. Dit geldt voor zowel de breedte- als de topsport.

IJsselmeervogels biedt met futsal de mogelijkheid om op doordeweekse avonden in competitief verband de strijd aan te gaan met clubs uit de regio Amersfoort (Amersfoort, Baarn, Eemnes en Soest), waarbij thuiswedstrijden in principe worden gespeeld in de eigen sporthal 'De Toekomst'. 

Uitgangspunten

De contributie voor nieuwe leden voor het seizoen 2023-24 vastgesteld op € 252,-. Zij zijn hiermee lid van IJsselmeervogels, met bijbehorende privileges zoals toegang tot wedstrijden van het eerste elftal (veldvoetbal), ontvangst van diverse clubuitgaven (Vogelnieuws, presentatiegids) en toegang tot de algemene ledenvergadering. Voor voetballers die al op het veld spelen en dit willen combineren met futsal geldt een gecombineerd (en daarmee gereduceerd) tarief. Meer informatie over contributie en wasgeld is te vinden op de pagina Contributie

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven kan via onze contactpersoon, maar ook direct via Lid worden

Social Media
Volg VVIJV Futsal op Twitter en Instagram om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom het zaalvoetbal van IJsselmeervogels.