Onze club

Volgen op

Supportersclub NAS

Logo NAS

Supportersclub N.A.S. is er voor alle supporters van onze club. Het doel van Supportersclub N.A.S. is het verstevigen van de onderlinge band tussen supporters, het verhogen van de sfeer tijdens en rondom wedstrijden van het eerste elftal en een verbindende factor zijn binnen de hele vereniging.

Supportersclub NAS: van, voor en door supporters!

Het lidmaatschap van Supportersclub N.A.S. bedraagt € 10,00 per seizoen. Hiervoor ontvangen leden korting bij activiteiten, busreizen naar wedstrijden van het eerste elftal en artikelen uit de Fanshop.

Activiteiten

Supportersclub N.A.S. organiseert gedurende het jaar verschillende activiteiten binnen de vereniging. Hierbij streven we er naar om elke doelgroep binnen IJsselmeervogels aan bod te laten komen.

Fanshop

Supportersclub N.A.S. heeft ook een eigen Fanshop. Deze Fanshop is wekelijks te vinden op het sportpark rondom de wedstrijden van het eerste elftal. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan kleding en merchandising. De IJsselmeervogels Fanshop beschikt ook over een eigen website: www.ijsselmeervogelsfanshop.nl

Kidsclub

Supportersclub N.A.S. heeft ook haar eigen Kidsclub. De kidsclub is er speciaal voor leden t/m de leeftijd van 16 jaar. Bekijk ook de eigen Kidsclub pagina voor meer informatie.

Samenstelling

Supportersclub N.A.S. heeft een achtkoppig bestuur. Bekijk hier de bestuursleden.

Contact

Supportersclub N.A.S. wil graag midden in de vereniging staan. Feedback horen we dan ook graag. Spreek ons persoonlijk aan of neem contact op via de volgende wegen:
E-mail: [email protected]
Twitter: @SuppclubNAS
Facebook: Supportersclub N.A.S.

 

Alle evenementen

Evenementen

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

28
aug
Futsal Pre-seasons Cup #3

Futsal Pre-seasons Cup #3
Sporthal De Toekomst

29
aug
Futsal Pre-seasons Cup #4

Futsal Pre-seasons Cup #4
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen