Nieuws

Volgen op

Succesvolle Ladies Night

Donderdagavond 13 juni was de Ladies Night voor alle vrouwelijke (partners van) sponsoren.

Argis Risti nieuwe trainer JO10-1

De in Amersfoort woonachtige Argis Risti (29) zal volgend seizoen trainer en leider worden van de JO10-1. Risti heeft in het verleden gevoetbald voor Panathinaikos t/m het jeugdteam A1, Nationale elftal van Albanië, ADO Den Haag en AC Trencin (Slowakije).

Zaterdag 15 juni starten de Jumbo Jeugdtoernooien

Aanstaande zaterdag 15 juni worden er 2 Jumbo Jeugdtoernooien georganiseerd bij IJsselmeervogels. Het eerste toernooi start om 9.30 uur en het tweede toernooi om 13.30 uur. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om de strijd om de eerste plaats te komen aanschouwen. Het belooft in ieder geval prachtig weer te worden.

KRV succesvol op toernooi NSC

Zaterdag 8 juni hebben de Kleine Rooie Vogels in twee teams meegedaan aan het Jan Blok toernooi bij N.S.C. in Nijkerk. De kleinste strijders van IJsselmeervogels moesten het opnemen tegen jongste jeugd van N.S.C., SDC Putten en Eemdijk. Door beide teams werden alle wedstrijden gewonnen en dus namen ze de de grootste bekers mee naar huis.

Loop je stage bij IJsselmeervogels!

Ook komend seizoen zal v.v. IJsselmeervogels stageplaatsen aanbieden aan leerlingen van de regionale ROC en CIOS-opleidingen. We bieden een stageplaats op de niveaus 1 t/m 4 inclusief stagevergoeding! Verder zijn er beperkte plaatsen om een maatschappelijke stage te volgen (voortgezet onderwijs).

G-team wint na penaltyserie van Visserskoor

In het kader van de feestweek bij IJsselmeervogels speelde het rooie G-team hun slotwedstrijd van het seizoen tegen het plaatselijke visserskoor.

Tegenstanders 2019/20 bekend

Op zaterdag 24 augustus start de Tweede divisie seizoen 2019/2020. IJsselmeervogels Media neemt u mee naar de tegenstanders van ons eerste elftal. De KNVB heeft overigens kenbaar gemaakt dat het speelschema voor de Tweede divisie op 1 juli bekend wordt gemaakt.

ASWH en Quick Boys promoveren naar Tweede divisie 

IJsselmeervogels verwelkomt komend seizoen ASWH en Quick Boys als nieuwkomers in de Tweede divisie. Zij waren de sterkste twee teams in de nacompetitie en promoveren in navolging van TEC Tiel, Noordwijk en Jong FC Volendam naar de Tweede divisie. 

Voetbalgids na 22 juni online

Wij krijgen veel vragen wanneer de voetbalgids zal worden gepubliceerd.

Bosschaart ook als assistent-trainer naar Cambuur Leeuwarden

Pascal Bosschaart gaat zijn assistent-trainerschap bij IJsselmeervogels combineren met een part-time assistent-trainerschap bij Cambuur Leeuwarden. Hij wordt hiermee herenigd met Sandor van der Heide, die vanaf komend seizoen full-time assistent trainer is in de Friese stad, onder hoofdtrainer Henk de Jong.

Alle evenementen

Evenementen

15
juni
Jumbo Jeugdtoernooi JO8, JO9, JO10, JO11

Jumbo Jeugdtoernooi JO8, JO9, JO10, JO11

22
juni
Jumbo Jeugdtoernooi JO13

Jumbo Jeugdtoernooi JO13

26
aug
AS Roma Camp bij IJsselmeervogels

AS Roma Camp bij IJsselmeervogels
De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's