Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - AFC

Na de overwinning na verlenging in de KNVB Beker tegen Sportlust ’46 gaat het vizier weer op de competitie. Er komt gelijk een tegenstander van formaat op bezoek, namelijk AFC uit Amsterdam.

Bezoekersinformatie IJsselmeervogels - AFC

Zaterdag 25 september speelt IJsselmeervogels thuis tegen AFC. Dit is de eerste wedstrijd met de nieuwe regels die per 25 september ingaan.  Lees hier alles wat je moeten weten als je zaterdag ons sportpark bezoekt. De online kaartverkoop voor deze wedstrijd is inmiddels gestart.

Hoofdrol Tekfaoui en Poepon: door in de beker

Een uiteindelijk jeugdig IJsselmeervogels heeft op eigen veld na verlenging op een vanouds kolkende Westmaat met 3-1 gewonnen van Sportlust ‘46, de Woerdense koploper van de Derde divisie zaterdag. Khalid Tadmine, Rydell Poepon en Yassine Tekfaoui waren verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie. Laatstgenoemde was als invaller het goudhaantje met een fraaie assist en dito doelpunt.  

Wedstrijdverslag >>

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - Sportlust '46

Na de beschamende 4-1 nederlaag bij Koninklijke HFC gaat IJsselmeervogels op zoek naar eerherstel. Lang hoeven we hier niet op te wachten, want dinsdag staat de volgende officiële wedstrijd al weer op het programma. In de tweede kwalificatieronde van de KNVB Beker komt Derdedivisionist Sportlust ’46 uit Woerden op bezoek.

Goede eerste + dramatische tweede helft = 4-1 nederlaag

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd de overwinning van vorige week een goed vervolg te geven. Nadat de eerste helft met een 0-1 voorsprong werd afgesloten ging het in de tweede 45 minuten helemaal mis. Koninklijke HFC won met 4-1.

Het wedstrijdverslag >>>

Bezoekersinformatie IJsselmeervogels - Sportlust'46

Dinsdag 21 september speelt IJsselmeervogels in de tweede kwalificatieronde voor de TOTO KNVB Beker. De toegang voor deze wedstrijd is gratis. Lees hier alles wat je moeten weten als je deze wedstrijd wilt bezoeken.

Bezoekersinformatie Kon. HFC - IJsselmeervogels

Zaterdag gaat IJsselmeervogels op bezoek bij Koninklijke HFC in Haarlem. Bezoekers moeten van tevoren hun kaartje kopen en zich registreren. Lees hier wat je moet weten!

Gezocht: Vlagger JO18-1

Om de selectie van de JO18-1 optimaal te begeleiden is V.V.IJsselmeervogels op zoek naar een enthousiaste assistent-scheidsrechter (ook wel vlagger genoemd).

Teammanager gezocht voor JO18-1

Om de selectie van de JO18-1 optimaal te begeleiden is IJsselmeervogels op zoek naar een enthousiaste teammanager voor de JO18-1.

Voorbeschouwing Koninklijke HFC - IJsselmeervogels

Na de eerste competitieoverwinning en de gewonnen oefenwedstrijd tegen Urk gaan we zaterdag op bezoek bij Koninklijke HFC. De wedstrijd in Haarlem start zaterdag om 15:30 uur.