Nieuws

Volgen op

Hoofdveld nog gesloten!

Ondanks dat het nieuwe hoofdveld er al weer groen bijligt, willen we benadrukken dat het veld nog lang niet klaar is. Het zand en de korrels moeten er nog op en de overige afwerking is ook nog niet gereed.

Gert Jan Karsten aan de slag bij SteDoCo

Gert Jan Karsten gaat aan de slag als trainer bij SteDoCo. Karsten vervangt bij de Derde Klasser uit Hoornaar per direct Rick Adjei. Laatstgenoemde treedt in dienst bij Feyenoord Rotterdam en gaat tevens aan de slag als assistent trainer bij FC Dordrecht.

Small Group trainingen in vakantieperiode

Beste jeugdspelers,

Bij IJsselmeervogels krijgen we steeds vaker de vraag of spelers door kunnen trainen in de vakantie. We vinden het zeker ook belangrijk dat spelers lekker een aantal weken kunnen genieten van rust. Wel zijn we van mening dat wij het doortrainen in de zomer willen faciliteren. Onze Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw, Naomi Vermeer, zal dan ook Small Group trainingen organiseren voor ge├»nteresseerde spelers.

Kantine donderdagavond gesloten, zaterdag geopend

Vanavond, donderdag 20 juni, is de kantine gesloten. Zaterdag is de kantine vanaf 10:00 uur open. Er worden diverse oefenduels gespeeld, dus dan bent u uiteraard van harte welkom op ons sportpark!

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 3 juli

Op woensdag 3 juli 2024 wordt de Algemene Leden Vergadering (ALV) van IJsselmeervogels gehouden. De vergadering begint om 20.00 uur in het clubhuis.

Historische prestatie van G-team in Middelburg

,,De naam IJsselmeervogels wordt in Zeeland met respect uitgesproken"
Afgelopen vrijdagmorgen rond 10.00 uur was het een drukte van belang op sportpark de Westmaat. Het G-team stond op het punt om te vertrekken voor een een korte weekend trip naar Zeeland waarbij de spelers werden uitgezwaaid door de ouders. In twee IJsselmeervogels busjes werd de reis aangevangen met als eindpunt hotel Picard in Vlissingen. Na een tussenstop bij Mc Donalds in Roosendaal kwam het gezelschap rond 13.00 uur aan op de plaats van bestemming.

Publicatie voorlopige Voetbalgids 2024-2025

De publicatie van de voorlopige Voetbalgids voor het komende seizoen 2024-2025 staat online! Deze gids geeft u een overzicht van de voorlopige teamindeling. In de volgende publicatie zullen wij aanvullende informatie delen zoals: de trainingsdagen, trainingstijden en de informatie over de start van het seizoen.

Tweede Elftal promoveert naar Reserve Hoofdklasse!

IJsselmeervogels 2 heeft zich vandaag weten te verzekeren van promotie naar de Reserve Hoofdklasse! Het team van trainers Cor Ruizendaal en Roberto van Moorselaar wist zich te kronen tot kampioen van de nacompetitie.

Raymond Bronkhorst nieuwe hoofdtrainer A-selectie

Raymond Bronkhorst is de nieuwe trainer van IJsselmeervogels. De 45-jarige Heemskerker start per direct aan zijn dienstverband en kwam deze week een contract tot de zomer van 2025 overeen. 

Bronkhorst: "Er is een club waarvoor ik dit zou doen"

Naar aanleiding van de aanstelling van Raymond Bronkhorst als nieuwe hoofdtrainer sprak IJsselmeervogels Media hem donderdag over de totstandkoming van zijn terugkeer aan de rode zijde van De Westmaat. De 45-jarige Heemskerker gaat in op zijn keuze, zijn spelprincipes en zijn doelen voor komend seizoen.

Alle evenementen

Evenementen

28
juni
Vrijwilligersavond 2024

Vrijwilligersavond 2024
Clubhuis

6
juli
KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi

KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi
De Westmaat

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen