Nieuws

Volgen op

Nieuwe uitnodiging Algemene Ledenvergadering

De eerder voor 30 september geplande Algemene Ledenvergadering zal nu worden gehouden op dinsdag 3 november 2020. Vanwege de huidige coronamaatregelen zal de ledenvergadering op digitale wijze gehouden worden. Daarnaast kan een klein aantal leden fysiek aanwezig zijn. De agenda zal beperkt blijven tot de punten die statutair nu afgehandeld dienen te worden.

Nieuwe coronamaatregelen

De deze week afgekondigde maatregelen van het kabinet hebben ook grote gevolgen voor IJsselmeervogels. Met onmiddellijk ingang betekent dit het volgende:

Derby tussen rood en blauw uitgesteld

De KNVB heeft ingestemd met het verzoek van burgemeester Melis van de Groep om de derby van 24 oktober 2020 tussen de voetbalclubs VV IJsselmeervogels en SV Spakenburg uit te stellen naar een nader te bepalen moment. De derby tussen rood en blauw heeft de impact van een grootschalig evenement. Het gevaar van forse mensenmassa’s in het dorp is groot en in strijd met de geldende coronaregels en noodverordening voor evenementen.

KNVB beker: tegen Sliedrecht op 1 december

UPDATE: Door de coronamaatregelen is de TOTO KNVB Bekerwedstrijd bij v.v. Sliedrecht uitgesteld. Inmiddels heeft de KNVB de wedstrijd vastgesteld op dinsdag 1 december om 19:45 uur.

 

De KNVB heeft het programma voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker vastgesteld. IJsselmeervogels gaat dinsdag 27 oktober op bezoek bij v.v. Sliedrecht. De eersteklasser schakelde in de voorrondes derdedivisionist VVSB en tweededivisionist Noordwijk uit. Het duel vangt aan om 19.45 uur en valt daarmee tussen de thuiswedstrijd tegen SV Spakenburg (24 oktober) en de uitwedstrijd tegen v.v. Noordwijk (31 oktober). 

Rabo ClubSupport: Stem op IJsselmeervogels!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Om die reden organiseert de Rabobank al diverse jaren Rabo Club Support (voorheen ook bekend als de Rabo Clubkascampagne).

IJsselmeervogels - Excelsior Maassluis afgelast vanwege Corona

De Tweede Divisie wedstrijd tegen Excelsior Maassluis van aanstaande zaterdagmiddag is afgelast vanwege coronabesmettingen in beide teams.

250 keer Mike van de Laar

Afgelopen zaterdag in het uitduel tegen Quick Boys speelde Mike van de Laar zijn 250ste officiële wedstrijd in de hoofdmacht van IJsselmeervogels. Een fantastische mijlpaal waar we uiteraard als club graag even bij stil staan.

Aanpassing toegang tot ons sportpark

Als landelijke maatregel mogen er geen toeschouwers aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden. Om dit nog beter te stroomlijnen hebben we de toegang van tot ons sportpark gewijzigd:

Doordeweeks

Alle teams: Vanaf 17.00 uur ingang West, dat is aan de achterzijde van ons sportpark. Te bereiken via het naastgelegen parkeerterrein. We maken een uitzondering voor de KRV op woensdagmiddag, die kunnen via Zuid-E (sporthal) het sportpark betreden.

Kleine Rooie Vogelsingang Zuid-E, dat is de ingang naast de sporthal.

Zaterdagen

Alleen toegang via de hoofdingang

 

Leiders en begeleiders wordt gevraagd om duidelijk af te spreken waar er op het sportpark verzameld gaat worden. Dit om verwarring te voorkomen.

Tiental verliest bij Quick Boys

IJsselmeervogels heeft in Katwijk een 2-0 nederlaag geleden tegen Quick Boys. Op Nieuw-Zuid kwamen de Rooien al snel met tien man te staan door een rode kaart voor Maikel de Harder. Fernando Lewis zorgde met twee treffers in het laatste kwartier dat het gedisciplineerd spelende IJsselmeervogels toch onderuit ging.

Wedstrijdverslag >>

KNVB beker: tegen winnaar Noordwijk - Sliedrecht

IJsselmeervogels heeft in de eerste ronde van de KNVB beker een wedstrijd geloot tegen de winnaar van het duel tussen Noordwijk en Sliedrecht. De winnaar van dit duel zal IJsselmeervogels op eigen veld ontvangen op 26, 27 of 28 oktober.

Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Online - Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen