Nieuws

Volgen op

Vogels met vier treffers langs VVOG

Net als de eerste zes oefenwedstrijden voor het seizoen 2018/19 werd ook de zevende gewonnen. Op sportpark De Strokel in Harderwijk wonnen De Vogels met 0-4. Het leek er lang op dat het bij 0-3 bleef, maar een droge knal van Soufyan Moro zorgde voor een 0-4 eindstand.

Het wedstrijdverslag >>>

Open Dag wordt Familiedag

Normaal gesproken houdt IJsselmeervogels gedurende de laatste wedstrijd van de voorbereiding een open dag voor (ere)leden, sponsoren en supporters. Vanwege de verbouwing van wat in de toekomst het nieuwe clubhuis moet worden, is gekozen voor een andere invulling.

KNVB Bekerwedstrijd op dinsdag de 21e

Het duel in de KNVB beker tussen IJsselmeervogels en de winnaar van O.S.S.'20 - Noordwijk is vastgesteld op dinsdag 21 augustus om 20.00 uur.
De wedstrijd, met als inzet een plek in de eerste ronde van de TOTO KNVB beker.

Vrijwilligersavond in het najaar

De laatste jaren was het de gewoonte om de vrijwilligersavond aan het begin van het nieuwe seizoen te houden. Op dit moment wordt er echter nog hard gewerkt om de kantine klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Om die reden leek het ons beter om de vrijwilligersavond te plannen op een datum dat de kantine weer beschikbaar is. Dat zal waarschijnlijk oktober worden. 

Aanvangstijd thuiswedstrijden naar 15:00 uur

De meeste thuiswedstrijden in de Tweede Divisie zullen komend seizoen om 15:00 uur aanvangen.

IJsselmeervogels wint de eerste Harry Hamstra Cup

In het kader van de Harry Hamstra Cup speelde IJsselmeervogels zaterdag tegen DVS'33 op de Ebbenhorst van Sparta Nijkerk. Omdat DVS'33 met 1-2 werd verslagen, mag IJsselmeervogels zich de winnaar van de eerste Harry Hamstra Cup noemen.

Het wedstrijdverslag >>>

Zschusschen per direct naar Al Hoceima

Felitciano Zschusschen stapt per direct over naar het Marokkaanse Chabab Rif Al Hoceima. De spits kwam deze week een contract overeen met de club die uitkomt op het hoogste Marokkaanse niveau.

Vogels starten Harry Hamstra Cup met overwinning

De vijfde wedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2018/19 was er een voor de Harry Hamstra Cup (voorheen Salentein Cup). Sparta Nijkerk was op de eigen Westmaat de tegenstander. Na 90 minuten spelen op een bloedheet sportpark De Westmaat is het uiteindelijk 2-0 geworden.

Het wedstrijdverslag >>>

Tribuneplaatsen beschikbaar

Door allerlei mutaties zijn er weer tribuneplaatsen beschikbaar voor tribunejaarkaarthouders.

Harry Hamstracup: IJsselmeervogels - Sparta Nijkerk

Dinsdag 7 augustus speelt IJsselmeervogels in het kader van de Harry Hamstracup tegen Sparta Nijkerk.

Alle evenementen

Evenementen

1
sept
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Sportpark de Westmaat

2
nov
2 november: Culinaire Avond!

2 november: Culinaire Avond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's