Nieuws

Volgen op

Vogels oefenen tegen o.a. De Graafschap

We mogen weer aan voetbal gaan denken! Net als in 2018 zal IJsselmeervogels ook in de voorbereiding 2021/22 een oefenwedstrijd spelen tegen De Graafschap. Op zaterdag 10 juli kruisen de Vogels de degens met de Superboeren uit Doetinchem. Ook zal er geoefend worden tegen OFC, DVS ’33, DOVO en Genemuiden. Op 17 juli wordt nog gezocht voor een oefentegenstander.

Vleugelspeler Pieter Langedijk naar De Westmaat

Pieter Langedijk speelt vanaf komend seizoen op De Westmaat. De 27-jarige vleugelspeler kwam deze week met IJsselmeervogels tot een akkoord voor een jaarcontract. Langedijk komt over van het Tsjechische FK Pardubice en speelde daarvoor bij diverse Nederlandse profclubs. 

Tweede Divisie heet voortaan Jack’s League

Jack’s Casino is de nieuwe naamgevende hoofdpartner van de Tweede Divisie. De op twee na hoogste voetbalcompetitie van Nederland heet minimaal de komende drie seizoenen Jack’s League.

Coronaprotocollen op ons sportpark

Er kan weer gevoetbald worden en ook de kantine mag weer open. Daar zijn we natuurlijk zeer blij mee. Wel gelden er nog de nodige regels. Om alles weer goed in herinnering te roepen bij iedereen, zetten alles nog even op een rij.

Terras geopend!

Afgelopen zaterdag was het terras van VVIJV weer open en ondanks het mindere weer heeft een groepje hier dankbaar gebruik van gemaakt en was het, ook met de gestelde maatregelen, weer een klein beetje als vanouds gezellig.

De Braal: “Ik kies bewust voor IJsselmeervogels”

Dylan de Braal speelt komend seizoen op De Westmaat. De 26-jarige verdediger tekende recent een jaarcontract en wil na een aantal jaar profvoetbal bij IJsselmeervogels het plezier in het voetbal weer terugvinden.

Jaarlijkse KRV-instuif op 22, 29 mei en 5 juni 2021

De Kleine Rooie Vogels, ook wel KRV genoemd zijn de jongste actieve voetballers/sters van onze club. Voor het seizoen 2021 - 2022 gaat het dan voornamelijk om jongens en meisjes die geboren zijn tussen 2014 en 2017.

Win fantastische prijzen in Spakenburgse EK-pool 

Pakt Nederland deze zomer de Europese titel voetbal? Denk jij te weten wie er Europees kampioen wordt? Doe dan mee met de Spakenburgse EK-pool van Heinen & Hopman en de Bunschoter.

Van Selm, Gerrits en Hopman verlengen

Fysiotherapeut Peter van Selm en materiaalverzorgers Herman Gerrits en Stef Hopman zijn ook komend seizoen elk in hun eigen rol betrokken bij de A-selectie. De drie stafleden completeren daarmee de staf voor komend seizoen.

Word wedstrijdbal jongen of meisje tijdens het EK

Altijd al eens wedstrijdbal jongen of meisje willen zijn tijdens een EK? Pak dan nu je kans!


Er bestaat de kans om wedstrijdbal jongen of meisje te worden tijdens het aankomende EK voetbal tijdens de zomer.
Lijkt dit iets voor jou, schrijf je dan in via deze link: https://campaign.volkswagen.nl/wedstrijdbaldrager?utm_medium=email&utm_source=eDM&utm_campaign=wedstrijdbal

Alle evenementen

Evenementen

3
juli
Schoolvoetbaltoernooi

Schoolvoetbaltoernooi
Sportpark de Westmaat

Alle evenementen