Nieuws

Volgen op

'Even tot hier' maakt opnames bij IJsselmeervogels

Een bijzonder tafereel op het hoofdveld van IJsselmeervogels vandaag: er werden opnamen gemaakt voor het TV-programma 'Even tot hier'. Wat er precies gebeurde moet nog even een verrassing blijven. Maar wel is duidelijk dat Bas Nijhuis er een rol in speelde. Meer weten: allemaal kijken naar 'Even tot hier', zaterdagavond 6 juni om 21:15 uur op NPO1!

Update van het bestuur #4

In deze bijzondere tijd proberen we u met enige regelmaat te informeren over de laatste stand van zaken. Zolang onze ‘gewone’ ontmoetingen op het veld tot een minimum beperkt blijven moeten we het daar mee doen.

Besseling Travel en vv IJsselmeervogels verlengen partnership

Vianen - Besseling Travel en V.V. IJsselmeervogels hebben hun partnership tot en met 2021, met de intentie om deze na het seizoen 2020/2021 voort te zetten, verlengd.

Loop je stage bij IJsselmeervogels!

Ook komend seizoen zal v.v. IJsselmeervogels stageplaatsen aanbieden aan leerlingen van de regionale ROC en CIOS-opleidingen. We bieden een stageplaats op de niveaus 1 t/m 4 inclusief stagevergoeding! Verder zijn er beperkte plaatsen om een maatschappelijke stage te volgen (voortgezet onderwijs).

Sofian Assila naar FC Utrecht

Het volgende Vogelstalent verlaat IJsselmeervogels door de voordeur. Sofian Assila heeft zich in dit bijzondere seizoen toch goed in de kijker kunnen spelen. Allereerst kwam hij medio 2019 op proef mee trainen en wist hij de jeugdscouts te overtuigen dat hij ruim voldoende kwaliteiten had voor de O17-1.

KRV instuif op zaterdag 27 juni en zaterdag 4 juli

De Kleine Rooie Vogels, ook wel KRV genoemd zijn de jongste actieve voetballers/sters van onze club. Voor het seizoen 2020 - 2021 gaat het dan voornamelijk om jongens en meisjes die geboren zijn tussen 2013 en 2016. Op zaterdag 27 juni en zaterdag 4 juli is de jaarlijkse instuif, geef uw kind snel op!

Wordt uw zoon of dochter volgend seizoen ook een Kleine Rooie Vogel? Geef uw zoon of dochter op via de link om te komen sfeerproeven op ons Sportpark in Bunschoten-Spakenburg.

Aanmelden

Uiteraard krijgen deze aanstormende talenten een oorkonde en verassing na afloop van deze onvergetelijke ochtend.

We organiseren dit jaar twee instuifdagen op zaterdag 27 juni en zaterdag 4 juli. We werken met verschillende tijden ivm de coronamaatregelen, zodat beide ouders op de tribune kunnen genieten van hun aanstormend talent.

Een goed humeur, sportkleding en schoenen dient u zelf te verzorgen... de onvergetelijke ochtend verzorgen de vrijwilligers van de Kleine Rooie Vogels!

Afmelden als lid graag voor 1 juni!

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn alweer in volle gang. Voor het samenstellen van de nieuwe teams is het belangrijk om te weten welke spelers beschikbaar zijn. Het afmelden dient dan ook plaats te vinden voor 1 juni aanstaande. 

Afmelden
Afmelden kan door een mail te sturen naar de ledenadministratie ([email protected]) en geef hierbij de onderstaande gegevens op. Dit is natuurlijk voor de spelende leden. Niet spelende leden dienen zoveel mogelijk in te vullen:

  • Aangeven dat het een afmelding/opzegging betreft
  • Naam en adres van diegene die zich afmeldt
  • Registratienummer van IJsselmeervogels (staat op de ledenpas, boven de naam)
  • KNVB-nummer (staat op de ledenpas, onder de naam)

Aanmelden
Natuurlijk is het ook mogelijk om lid te worden van IJsselmeervogels. Dit kan eenvoudig en snel via https://www.ijsselmeervogels.nl/lid-worden

Update trainersstaf jeugd 2020/21


De jeugdopleiding van IJsselmeervogels zit ondanks het afgebroken seizoen niet bij de pakken neer en is al volop actief met het inrichten van de trainersstaf van de verschillende jeugdteams voor het komende seizoen. Zoals bekend streven we een hoge kwaliteit na in onze jeugdopleiding en daar zijn deze aanstellingen het gevolg van. Op deze manier hopen we het hoge niveau waarop onze teams acteren vast te houden en spelers zo te ontwikkelen.

IJsselmeervogels op weg naar nieuwe TC

IJsselmeervogels gaat het nieuwe seizoen in met een nieuwe technische commissie.

Nieuw schema trainingstijden!

Nu ook de senioren vandaag weer gaan beginnen, zijn er wat aanpassingen gemaakt in het trainingsschema en veldindeling. Klik hier voor de meest recente versie. Oudere versies komen hiermee te vervallen! Eventuele updates zullen ook hier geplaatst worden. 

Alle video's

Recente media

Alle video's