Nieuws

Volgen op

Update van het bestuur

De coronacrisis raakt ons allemaal. Het dagelijks leven staat op zijn kop. Natuurlijk is voetbal dan slechts een bijzaak, maar voor velen van ons wel een belangrijke. Nu het ernaar uitziet dat deze crisis, of de gevolgen ervan, zich voorlopig nog wel laten voelen, hebben we als bestuur besloten onze leden en sponsoren regelmatig een update te verstrekken over de stand van zaken binnen IJsselmeervogels. 

Start werkzaamheden veld 4

Komende week zullen de werkzaamheden voor de vervanging van veld 4 starten.

Geen uittenue-verkiezing dit seizoen

Eerder dit jaar maakte IJsselmeervogels bekend dat het de supporters de keuze zou geven voor het nieuwe uittenue voor het seizoen 2020-21. De huidige corona crisis heeft ons echter doen besluiten hier van af te wijken.

Veenhof naar DVS ’33 Ermelo

Quincy Veenhof maakt komende zomer de overstap naar DVS ’33 Ermelo. De 20-jarige aanvallende middenvelder, die ook in de voorhoede kan spelen, tekent bij de ploeg uit Ermelo een contract voor de duur van één seizoen.

Vacature hoofdtrainer JO16-1

De jeugdopleiding van IJsselmeervogels is voor haar O16-1 op zoek naar een hoofdtrainer met passie, inzet en ambitie. Mede doordat IJsselmeervogels door de KNVB is gecertificeerd als regionale jeugdopleiding hecht de vereniging veel waarde aan de verdere ontwikkeling van haar jeugdafdeling.

Ruizendaal naar Jong N.E.C.

Jordy Ruizendaal maakt vanaf komend seizoen deel uit van Jong N.E.C. De 19-jarige middenvelder speelt dit seizoen nog in het Onder 19 team, maar maakt na dit seizoen promotie naar het beloftenteams van de Nijmegenaren.

Sportpark de Westmaat gesloten!

Vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is, zoals reeds eerder meegedeeld, Sportpark de Westmaat gesloten. De laatste dagen hebben we gemerkt dat er groepjes jongeren samenkomen op de velden om een balletje te trappen. Dat is absoluut niet de bedoeling en we doen een dringende oproep aan iedereen om daar mee te stoppen. Vermijd samenscholing en volg de aanwijzingen van de overheid op. Alleen voor onderhouds- en bouwactiviteiten mogen mensen op het sportpark zijn.

We rekenen op uw begrip, maar bovenal op uw medewerking!

Het bestuur

 

Update: Maatregelen i.v.m. coronavirus

Hierbij een update van de maatregelen die, in navolging van de overheid, IJsselmeervogels neemt om zo haar bijdrage te leveren aan het indammen van de verspreiding van het coronavirus.

Voorbeschouwing Noordwijk - IJsselmeervogels


Na twee wedstrijden zonder punten en zelfs zonder doelpunten snakt de ploeg van Gert Kruys weer naar een overwinning. 
Zeker voor het vertrouwen en de plaats op de ranglijst is alles wat minder dan drie punten is te weinig.

Speler van het jaar, Katwijk thuis

IJsselmeervogels verloor afgelopen zaterdag met 0-3 van Katwijk. De Speler van het jaar-jury geeft net als de afgelopen jaren, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Alle evenementen

Evenementen

16
apr
Derby Donderdag

Derby Donderdag
Kantine IJsselmeervogels

22
apr
Militaire interlands

Militaire interlands
Sportpark de Westmaat

27
apr
Koningsdag 2020

Koningsdag 2020
Sportpark De Westmaat

29
apr
Creators FC - spelers eDivisie

Creators FC - spelers eDivisie
Sportpark de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's