Nieuws

Volgen op

Pupil van de week: Xavi Jansen

Zaterdag is er weer een pupil van de week. Deze keer is dat Xavi Jansen.

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - GVVV

Doordat Kozakken Boys donderdagmiddag won van Quick Boys is IJsselmeervogels nog altijd niet zeker van een plaats in de Jack’s League in het seizoen 2022/23. Kozakken Boys heeft een achterstand van 5 punten en 10 doelpunten. Eén gelijkspel lijkt dus voldoende te moeten zijn. Tegenstander GVVV gaat sowieso nacompetitie spelen om hier ook een plek in te krijgen. De enige vraag die nog open staat bij onze komende tegenstander is wie de tegenstander van de Veenendaalers gaat worden. Plek 16 geeft een zaterdagclub en plek 17 geeft een zondagclub als tegenstander (in beide gevallen de nummer twee in ranglijst van de periodekampioenen van de Derde divisie).

De “IJsselmeervogels 90 Jaar” cadeau envelop gratis bij u thuisbezorgd!

Het Jubileum staat officieel te beginnen. En wie jarig is trakteert! Elk huishouden dat lid is ontvangt binnenkort de gratis Jubileum Cadeau Envelop vol leuke Jubileumgeschenken. Houd de brievenbus dus goed in de gaten. Veel uitpakplezier!Cadeau envelop

Kansloze nederlaag bij kampioen Katwijk

IJsselmeervogels heeft dinsdagavond een kansloze 2-0 nederlaag geleden bij kampioen Katwijk.


Het wedstrijdverslag >>>

Disciplinaire schorsing

Danny van den Meiracker is deze week disciplinair geschorst wegens ontoelaatbaar gedrag in de afgelopen weken. Hij zal daarom geen deel uitmaken van de wedstrijdselectie tegen Katwijk en GVVV. Vanaf volgende week is hij weer welkom op de training.

Echte Mannenbingo weer een groot succes

Henk van de Groep en Arjan ter Haar zijn de grote winnaars geworden bij de Echte Mannenbingo. Beide heren, waarschijnlijk beter bekend onder hun bijnamen, grepen elk een hoofdprijs. De allergrootste winnaars waren echter de vele bezoekers, want het was weer een avond die qua gezelligheid de geschiedenisboeken in gaat.

JO9-2 kampioen!

Afgelopen zaterdag werd JO 9-2 kampioen! Hieronder een fotoreportage

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - Katwijk

Aankomende week volgt een midweekse speelronde. IJsselmeervogels komt dinsdagavond in actie in Katwijk tegen de kersverse kampioen vv Katwijk.

IJsselmeervogels verslikt zich in vv Noordwijk

Nog altijd is IJsselmeervogels niet officieel veilig voor lijfsbehoud in de Tweede Divisie. Zaterdag werd met 1-2 verloren van Noordwijk waardoor Kozakken Boys, wat 8 punten achterstand heeft, in theorie nog over De Vogels heen kunnen. Er is dus nog altijd werk aan de winkel voor de equipe van Gert Peter de Gunst.

Het wedstrijdverslag >>>

Pupil van de week: Sjors ter Beek

Zaterdag is er weer een pupil van de week. Deze keer is dat Sjors ter Beek.

Alle evenementen

Evenementen

6
juni
Start jubileum VVIJV 90 jaar

Start jubileum VVIJV 90 jaar
Sportpark de Westmaat

11
juni
Jumbo Jubileum Jeugdtoernooi

Jumbo Jubileum Jeugdtoernooi
Hoofdveld en bijvelden

18
juni
Instuif KRV op 18 juni 2022

Instuif KRV op 18 juni 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
juni
Instuif KRV op 25 juni 2022

Instuif KRV op 25 juni 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen