Nieuws

Volgen op

Bestel nu je gerookte zalm voor Koningsdag

Naast de Voetbalstad voor onze jeugd en het Mega-Tribunespel vindt er op Koningsdag nog een activiteit plaats. We gaan namelijk ook zalm roken. Deze jaarlijkse traditie op Koningsdag, die normaal gesproken een vast onderdeel is van onze feestmarkt, zal ook dit jaar voortgezet worden.

Bekijk nu de prijzen in het Mega-Tribunespel

Dat er met het Mega-tribunespel een aantal mooie hoofdprijzen te winnen zijn, was al even bekend. Onder meer de Playstation 5, de Samsung QLED 55 incl 4k Smart TV en die Grill Guru Classic Large zijn geregeld aangehaald. Vandaag maken we, naast die drie hoofdprijzen ook 120 van de in totaal 300 prijzen bekend.

Heijvis Visverwerking nieuwe hoofdsponsor Onder 23

We zijn als sponsorcommissie zeer content met het vastleggen van Heijvis Visverwerking als hoofdsponsor van IJsselmeervogels Onder 23 voor de komende jaren.

Dylan de Braal nieuwe defensieve versterking

Dylan de Braal speelt komend seizoen op de Westmaat. De 26-jarige verdediger komt over van FC Dordrecht waar hij een aflopend contract heeft. De in Den Haag geboren en woonachtige De Braal tekent bij IJsselmeervogels een contract tot medio 2022.

Vak Edel Collecties ook razendsnel uitverkocht!

Trouwe diamantsponsor en hoofdsponsor van IJsselmeervogels VR1 Edel Collecties heeft letterlijk en figuurlijk zijn Edelsteentje bijgedragen. Wij ontvingen zojuist het geweldige nieuws dat ook het Mega Tribunespel-vak van Edel Collecties is uitverkocht!

Vak Voorbach Makelaardij als eerste uitverkocht

Afgelopen zaterdagavond stond ons een mooie paasverrassing te wachten. Het eerste uitverkochte vak het Mega-tribunespel is namelijk het vak van Voorbach Makelaardij! De 219 overgebleven kaarten werden door Pieter van der Brugge van Compagnon Projectontwikkeling opgekocht, een zakenrelatie van Voorbach Makelaardij.

Klein gebaar van de sponsorcommissie voor grote support van sponsoren

Afgelopen dagen werden alle sponsoren van IJsselmeervogels verrast met een paasattentie. Deze paasattentie is samengesteld met behulp van een aantal sponsoren die graag een bijdrage leverden aan deze actie.

De sponsorcommissie licht toe: "Het zijn bijzondere maanden geweest. Een periode waarin we ons allemaal hebben aangepast: privé, zakelijk en ook binnen onze vereniging. Momenten van onzekerheid, spanning en teleurstelling; we hebben ze allemaal gehad. Binnen de mogelijkheden zijn we bijvoorbeeld activiteiten voor de jeugd blijven organiseren; er worden vrijwel wekelijks interne toernooien georganiseerd. Soms wilden we meer, maar kon dat niet. Tegelijkertijd hebben we een grote steun van velen van jullie ervaren en zien we nog steeds een grote betrokkenheid van onze sponsoren, leden en andere betrokkenen bij de club. De kosten binnen onze vereniging lopen voor een groot deel door, terwijl er geen inkomsten tegenover staan uit
horeca, evenementen of kaartverkoop. Daarom zijn we dankbaar voor zoveel geweldige vrijwilligers, leden én prachtige sponsoren. Allemaal onmisbaar voor de toekomst van onze club!"

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door:
Bakkerij ‘t Stoepje
De Graaf Bakeries
Intersweets
Pack Company
Seven Seas International
Urker Zalmhuys
Ter Maten
Spakenburg Paling
Salentein

Met een bijzondere dank aan de inpakkers en bezorgers van de pakketten. Het bestuur van IJsselmeervogels wenst een ieder namens deze weg fijne Paasdagen.

Sponsoren blij met de paasattentie.

De Kleine Rooie Vogels zoeken een coördinator

De Kleine Rooie Vogels, ook wel KRV genoemd zijn de jongste actieve voetballers/sters binnen onze club. Voor deze mooie groep leden zoeken wij een coördinator die het eerste aanspreekpunt is voor de ouders van deze jongste groep voetballers/sters.

De voornaamste taken van de coördinator zijn de communicatie omtrent de Kleine Rooie Vogels richting ouders, de communicatie met de trainers van de woensdag en op zaterdag samen met de andere KRV-teamleden alles in goede banen leiden. De functie kan ook door twee personen ingevuld worden.

Wil je graag op deze actieve manier bijdragen aan de Kleine Rooie Vogels? Dan nodigen wij jou of jullie heel graag uit voor een kennismaking. Stuur een e-mail naar [email protected] en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Loenen wordt prestatiecoach A-selectie

Jan Loenen gaat zich naast zijn rol van verzorger vanaf komend seizoen ook richten op het meten en bijhouden van de fysieke gesteldheid van de spelers van de A-selectie.

Verkoop Mega-Tribunespel gestart!

De online verkoop van kaarten voor het Mega Tribunespel is vanaf nu gestart. Maak de Westmaat weer ouderwets vol (virtueel dan, he) en koop nu je tribuneplaats en ding mee naar fantastische prijzen!

Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen