Nieuws

Volgen op

Hoogeveen uit live te volgen via Hoogeveen TV

Aanstaande zaterdag wordt het duel in de Derde Divisie tussen Hoogeveen en IJsselmeervogels live uitgezonden via YouTube. De uitzending begint om 17.40 uur met een voorbeschouwing met beide trainers. ‘s Avonds zijn er via Hoogeveen TV tevens een samenvatting en reacties van beide partijen te zien.

Voorbeschouwing: late wedstrijd in Drenthe

Jaimy Schaap zei het al na het doelpuntloze gelijkspel tegen Hercules: de komende wedstrijden moeten gewonnen worden! Die woorden werden ten harte genomen, op de eigen Westmaat was IJsselmeervogels met 2-0 te sterk voor Kampong. Nu is het zaak om dit voort te zetten, met als volgende tegenstander VV Hoogeveen uit de provincie Drenthe.

IJsselmeervogels-Sparta Rotterdam op woensdag 1 november 2023

Zoals bekend heeft IJsselmeervogels in het kader van de KNVB Beker een thuiswedstrijd geloot tegen Eredivisionist Sparta uit Rotterdam. Een prachtig affiche aan de rode zijde van De Westmaat!

FC Utrecht Voetbaldag

Goed nieuws, want in de herfstvakantie van dit jaar komt FC Utrecht met een Voetbaldag naar Bunschoten-Spakenburg. Op vrijdag 20 oktober kunnen jongens en meiden tussen de 7 en 13 jaar oud een dag lang trainen (09:00 – 16:00 uur) als een FC Utrecht-speler bij V.V. IJsselmeervogels.

Zaal 1 wint moeizaam duel tegen FC Lesley Boys 

Vrijdag 29 september stond de derde competitiewedstrijd van IJsselmeervogels zaal 1 op het programma. De tegenstander was F.C. Lesley Boys uit Amsterdam-Zuid. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden in Sporthal De Toekomst. IJsselmeervogels zal zich moeten revancheren van het puntenverlies van vorige week. Ook de tegenstander heeft wat goed te maken, aangezien de vorige wedstrijd van Lesley Boys werd gestaakt wegens wanordelijkheden.

Niet groots, wel drie punten

In een niet al te beste wedstrijd heeft het vlaggenschip van IJsselmeervogels drie punten bijgeschreven. Thuis tegen SV Kampong werd het 2-0.

Het wedstrijdverslag >>>

Geslaagde Bingo Avond

We kijken terug op een geweldige bingo avond! Ad Kok en Walter Koelewijn, die de presentatie verzorgden, hadden de sfeer er heel goed in zitten.

Ticketverkoop Rooie Tombola morgen van start

Morgen is het zover: de ticketverkoop van de Rooie Tombola gaat van start! Deze tombola is georganiseerd met als doel de financiering van onze nieuwe led boarding en het aan te schaffen scorebord. Met een ticketprijs van slechts €5, biedt de tombola een buitengewone kans om onze club te steunen, terwijl deelnemers tegelijkertijd kans maken op een van de 100 superprijzen.

Pupil van de week: Zeger van Twillert

Ook tegen Kampong is er weer een pupil van de week. Deze keer is dat Zeger van Twillert.

G-team buigt twee keer achterstand om tegen FC van Hanegem

Het G-team van IJsselmeervogels heeft afgelopen woensdag avond een indrukwekkende prestatie geleverd door tot twee keer toe een achterstand weg te werken tegen het team van FC van Hanegem. Het was een wedstrijd vol spanning, inzet en doorzettingsvermogen, die niet alleen het team maar ook de toeschouwers veel plezier bracht. De einduitslag was tenslotte 4-4.

Alle evenementen

Evenementen

20
okt
FC Utrecht Voetbaldag

FC Utrecht Voetbaldag
IJsselmeervogels

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen