Nieuws

Volgen op

Bosschaart stopt als assistent-trainer

IJsselmeervogels moet op de vooravond van de competitiestart op zoek naar een nieuwe assistent-trainer. Pascal Bosschaart heeft donderdag bij de technische commissie aangegeven het assistent-trainerschap bij IJsselmeervogels niet te kunnen combineren met die bij Cambuur.

Voorbeschouwen met… Ted Verdonkschot

Net als vorig jaar beschouwen we voor op de wedstrijden in de Tweede divisie met een filmpje. Voornamelijk zal dit met Ted Verdonkschot zijn, maar zo eens in de zoveel tijd zal dit ook met een ander zijn, bijvoorbeeld een speler, TC-lid of assistent-trainer Pascal Bosschaart. De tijd zal het leren. Deze keer dus trainer Ted Verdonkschot over Jong Sparta Rotterdam.

Speler van het jaar 2019/20

Net als de afgelopen seizoenen ook deze jaargang weer een speler van het jaar. Voor het vijfde jaar op rij staat Edel Collecties garant voor de sponsoring van de bronzen botter.

Aanmelding Pers

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, dus ook de media zal de wedstrijden van IJsselmeervogels weer gaan bezoeken. Graag voor de pers de aandacht voor het volgende.

SD Sportswear Beloftencompetitie

Net als de afgelopen jaren zal het beloftenteam van IJsselmeervogels meedoen aan de beloftencompetitie. 

IJsselmeervogels wint generale repetitie: 3-0

IJsselmeervogels heeft een week voor de start van de competitie een eenvoudige zege geboekt op hoofdklasser Zwaluwen Vlaardingen. Op de eigen Westmaat kwamen alle doelpunten in de zeer enerverende eerste helft tot stand. Danny van den Meiracker (2x) en Robbert Olijfveld waren verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie.

Wedstrijdverslag >>

Kom naar de vrijwilligersavond!

Geachte vrijwilliger(s),

Als dank voor het vele onmisbare werk en uw inzet het afgelopen succesvolle seizoen wil het bestuur hierbij graag al onze vrijwilligers (met partner) uitnodigen voor de traditionele vrijwilligersavond op zaterdag 31 augustus vanaf 20.00 uur op het terras voor de kantine. Terwijl u geniet van een heerlijke barbecue, wordt u bediend door de selectie van ons 1e elftal. Dit alles onder het genot van lekkere muziek.

IJsselmeervogels versterkt zich met Stef Brummel

Stef Brummel maakt per direct de overstap naar IJsselmeervogels. De 21-jarige doelman komt over van Jong Vitesse en tekent een contract tot het einde van dit seizoen, onder voorbehoud van goedkeuring van de overschrijving door de KNVB.

Mike Grim naar RKC

Na Dylan Chiazor maakt ook Mike Grim nog voor de competitiestart de overstap naar het profvoetbal. De 22-jarige doelman kwam deze zomer over van Almere City en maakt per direct de overstap naar RKC Waalwijk.

Mike Grim, die een contract voor twee jaar tekent bij de Waalwijkse club, komt daarmee in de selectie van vader Fred, die op dit moment hoofdtrainer is bij RKC Waalwijk. Voor IJsselmeervogels betekent dit kort voor de competitiestart, die op 28 augustus aanvangt, dat de technische commissie nog aan het werk kan. "We hadden met Mike bij zijn komst afgesproken dat hij onder bepaalde voorwaarden mocht vertrekken. Een stap naar een profbestaan bij een eredivisionist, met een tweejarig contract op zak, is iets wat we hem natuurlijk gunnen. Het is een compliment naar onze scouting, maar betekent wel dat we laat in het transferwindow op zoek gaan naar een vervanger", reageert André van Diermen op het nieuws.

RKC, dat in 1982 IJsselmeervogels nog versloeg in het landelijk amateurkampioenschap, promoveerde deze zomer naar de Eredivisie. In de selectie zijn Etienne Vaessen en Kees Heemskerk zijn concurrenten. We wensen Mike Grim veel succes met deze concurentiestrijd, danken hem voor zijn korte periode op de Westmaat en wensen hem veel sportief succes bij RKC Waalwijk.

Vogels prolongeert via gelijkspel Harry Hamstra Cup

IJsselmeervogels heeft andermaal beslag weten te leggen op de Harry Hamstra Cup. In de tweede en tevens laatste toernooironde speelde de ploeg van Ted Verdonkschot met 1-1 gelijk tegen DVS '33, wat genoeg was voor prolongatie van de titel.

Wedstrijdverslag >>

Alle evenementen

Evenementen

26
aug
AS Roma Camp bij IJsselmeervogels

AS Roma Camp bij IJsselmeervogels
De Westmaat

31
aug
Vrijwilligersavond 2019

Vrijwilligersavond 2019
Terras clubhuis

7
sept
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Sportpark de Westmaat

7
sept
Rooie Familiedag 2019

Rooie Familiedag 2019
De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's