Nieuws

Volgen op

Julian Prinsen verlengt tot 2022

Julian Prinsen maakt ook volgend seizoen deel uit van de A-selectie. De 19-jarige uit Amersfoort afkomstige doelverdediger is bezig aan zijn eerste seizoen en verlengt zijn contract met een seizoen, tot de zomer van 2022.

Jacob Mulder langer bij IJsselmeervogels

Jacob Mulder is tot overeenstemming gekomen voor een contractverlenging tot de zomer van 2022 met een opgenomen optie voor nog een extra seizoen. Mulder gaat hiermee zijn achtste seizoen in bij IJsselmeervogels.

Zalmaktie geeft steuntje in de rug

Tijdens de zalmaktie hebben we jullie via social media gevraagd namen door te geven van mensen die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Er werd in grote getale gereageerd en het zalmteam heeft in de week voor en na kerst de daad bij het woord gesteld.

Maikel de Harder: “Dit voelt als het juiste moment”

Vandaag werd bekend dat Maikel de Harder na dit seizoen de voetbalschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen hangt. Het 30-jarige gezicht van IJsselmeervogels maakt de keuze voor zijn gezin en zijn maatschappelijke carrière en geeft tegenover het webteam van IJsselmeervogels zijn eerste reactie. 

De Harder hangt voetbalschoenen aan de wilgen

Maikel de Harder is bezig aan zijn laatste seizoen als voetballer. De 30-jarige middenvelder heeft bij de technische commissie aangegeven meer tijd te willen spenderen aan zijn gezinsleven en zijn eigen bedrijf, waarmee dit seizoen zijn laatste als actief voetballer zal zijn.

Overmars en Van Soest vertrekken

Frenkie Overmars (21) en Arwin van Soest (22) zijn bezig aan hun laatste seizoen in dienst van IJsselmeervogels. Beide spelers gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Laatste zalmdag, pakketten uitverkocht

Woensdag 23 december is de laatste kans om die heerlijke ambachtelijke warmgerookte zalm te bestellen. Voor de zalm-wijnpakketten bent u bovendien al te laat: deze pakketten zijn inmiddels volledig uitverkocht en inmiddels niet meer te bestellen op onze zalmsite.

Ton Cornelissen ook komend seizoen assistent-trainer

Nadat eerder al Berry Smit zich committeerde aan nog een seizoen bij IJsselmeervogels volgde deze week ook assistent-trainer Ton Cornelissen. De 56-jarige Bredanaar verlengde zijn contract met een seizoen.

Bondscoach bedankt onze vrijwilligers

Bondscoach Frank de Boer richt na zijn recente persconferentie de aandacht op de vrijwilligers van IJsselmeervogels. Net als wij eerder deze week, spreekt ook de bondscoach van het Nederlands elftal de waardering uit voor alle Rooie vrijwilligers. 

Vrijwilligers bedankt met kerstattentie

IJsselmeervogels kent vele vrijwilligers en zelfs in coronatijd staat onze club niet stil. Daar zijn we als club vanzelfsprekend ontzettend dankbaar voor. Om die reden konden we met dank aan een aantal sponsoren een fraaie kerstattentie samenstellen.