Nieuws

Volgen op

Nuttig oefenduel eindigt gelijk: 1-1

IJsselmeervogels heeft tegen een combinatieteam van het A-elftal van FC Groningen, Jong FC Groningen en FC Groningen Onder-19 dinsdagavond op 1-1 weten te houden. Voor IJsselmeervogels was Ahmed el Azzouti verantwoordelijk voor goal. Romano Postema scoorde namens de Groningers.

Wedstrijdverslag >>

Hartelijk dank!

De derby ligt al weer een paar dagen achter ons. Hoewel de uitslag wellicht gemengde gevoelens oproept, kunnen we verder in alle opzichten spreken van een zeer geslaagde dag.

Speler van het jaar, Spakenburg thuis

IJsselmeervogels speelde afgelopen zaterdag met 2-2 gelijk tegen Spakenburg. De Speler van het jaar-jury geeft net als de afgelopen jaren, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Dinsdag oefenwedstrijd tegen FC Groningen

IJsselmeervogels speelt aanstaande dinsdag 15 oktober een oefenwedstrijd tegen FC Groningen. Het team uit de Noord Nederland komt naar Sportpark de Westmaat en het duel vangt aan om 19.30 uur. FC Groningen komt met een combinatieteam van het eerste elftal, dat uitkomt in de Eredivisie, en het beloftenteam, dat sinds dit seizoen weer in de beloftencompetitie speelt.  

Voorsprong onnodig uit handen: 2-2

IJsselmeervogels is er op eigen veld niet in geslaagd SV Spakenburg op een nederlaag te trakteren. Hoewel er lange tijd weinig aan de hand leek, mede door goals van Robbert Olijfveld en Jeffrey Buitenhuis, gaf de ploeg van Ted Verdonkschot een kwartier voor tijd binnen vijf minuten de overwinning uit handen. Een 2-2 puntendeling zorgde dat Spakenburg zich vanmiddag de morele winnaar mocht noemen.

Wedstrijdverslag >>>

De derby: alle informatie op een rij

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover: dé derby in het amateurvoetbal aan de rode zijde van de Westmaat. Alles wat je moet weten vind je op een rij in dit artikel dat de komende dagen steeds zal worden bijgewerkt.

Voorbeschouwen met...

Voor elke competitiewedstrijd blikken we vooruit. Niet alleen met hoofdtrainer Ted Verdonkschot, maar soms met een speler, staflid of wie dan ook.

In voorbereiding op de derby der derby's spraken we met Sanny Monteiro, Jaimy Schaap en hoofdtrainer Ted Verdonkschot.

Genomineerd voor 'beste sportkantine / clubhuis van het jaar'

Het nieuwe Clubhuis van IJsselmeervogels is genomineerd bij de Nederlandse Horeca Prijzen. In de categorie 'Beste sportkantine / clubhuis van het Jaar' maakt het nieuwe onderkomen kans op deze titel. Dit zal een kroon zijn op het vele werk dat is verricht om tot het prachtige eindresultaat te komen. Stemmen kan in de periode van 14 oktober tot 25 november via www.horecaprijzen.nl/v.v.-ijsselmeervogels. Ben jij ook trots op het eindresultaat? Geef dan je stem!

Gezocht: horecavrijwilligers voor de derby van 12 oktober 2019

De Horeca commissie is voor de derby a.s. zaterdag nog op zoek naar 2 of 3 (rooie) vrijwilligers voor de verkooppunten op het plein voor het clubhuis.

Aanmelden graag z.s.m. bij Hilda de Graaf 06 - 4273 7629 of via de mail: [email protected].

Dinsdagavond startte de SD Sportswear Beloftencompetitie

Net als de afgelopen seizoenen doet Jong IJsselmeervogels weer mee aan de Beloftencompetitie. De oorsprong van de competitie is geïnitieerd door FC Utrecht, maar de laatste jaren hebben de langst deelnemende verenigingen de organisatie overgenomen. De uiteindelijke hoofdprijs is wel beschikbaar gesteld door FC Utrecht, want het winnende team wordt bij een thuiswedstrijd van FC Utrecht uitgenodigd. Dat genoegen heeft Jong IJsselmeervogels vorig jaar mogen smaken, als winnaar van de competitie in het seizoen 2017-2018.

Alle evenementen

Evenementen

16
okt
Ledenevent Rabobank

Ledenevent Rabobank
Kantine IJsselmeervogels

18
okt
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

25
okt
Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober

Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober
Zwembad De Duker

15
nov
Tongavond 2019

Tongavond 2019
Clubhuis IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's