Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels minstens één dag koploper

In het Sparta Stadion ‘Het Kasteel’ won IJsselmeervogels zaterdagmiddag met 1-3 van Jong Sparta. Hiermee klimt het voor minimaal 23 uur naar de koppositie. AFC komt zondagmiddag in Groesbeek in actie tegen De Treffers.

 Het wedstrijdverslag >>>

22 februari: officiële opening kantine

Het is bijna zover, de laatste puntje worden nog op de i gezet, maar op 22 februari kan de tot clubhuis verbouwde kantine eindelijk officieel geopend worden.

Michiel Koelewijn nieuwe trainer JO15-1

IJsselmeervogels heeft in de persoon van Michiel Koelewijn een trainer gevonden voor JO15-1, voor dit seizoen. Koelewijn was tot afgelopen zomer vier seizoenen actief bij Sparta Nijkerk en liep de afgelopen maanden stage in de jeugdopleiding van AFC Ajax.

Verdonkschot: “fysieke kracht kan de sleutel zijn”

IJsselmeervogels Media blikt met Ted Verdonkschot vooruit op de komende wedstrijd in de Tweede divisie.

Chaiat trainer JO19-1, Van Esveld naar JO15-1

Abdelhali Chaiat krijgt volgend seizoen IJsselmeervogels JO19-1 onder zijn hoede. De Amersfoortse trainer is bezig aan zijn tweede seizoen bij IJsselmeervogels en is vorig jaar gestart bij JO17-1. Het team strijdt momenteel bovenin mee in de Derde divisie A. De voormalige profvoetballer (FC Utrecht, FC Volendam, De Graafschap en AGOVV) gaat daarmee zijn derde seizoen in en wordt met deze overstap trainer van het vlaggenschip van de jeugdopleiding.

Informatie kaartverkoop 'Echte Mannen Bingo 2019'

De Echte Mannen Bingo was vorig seizoen een daverend succes en staat dit jaar weer op het programma, namelijk op vrijdagavond 15 maart. Natuurlijk zijn er weer fantastische prijzen te winnen met als hoofdprijs een compleet verzorgde voetbalreis naar Manchester City.

Jong IJsselmeervogels door naar kwartfinale

Gisteravond speelden de Jonge Vogels alweer hun laatste poule wedstrijd in de Acerbis beloften competitie. Op eigen veld moesten ze het opnemen tegen s.v. Huizen.

Speler van het jaar, Excelsior Maassluis thuis

IJsselmeervogels speelde afgelopen zaterdag met 2-2 gelijk tegen Excelsior Maassluis. De Speler van het jaar-jury geeft net als de afgelopen jaren, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Tricolores en Vogels in evenwicht; 2-2

IJsselmeervogels heeft zaterdag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Excelsior Maassluis. Een slechte eerste en een goede tweede helft bracht dit resultaat.

Het wedstrijdverslag >>>

IJsselmeervogels - Excelsior Maassluis op Eemland1-Sport

Voor wie in deze stormachtige omstandigheden niet naar buiten wil en ook niet beschikt over een abonnement bij FOX Sports, biedt Eemland1-Sport uitkomst. De lokale omroep brengt vanaf 15.00 uur live de wedstrijden van de drie clubs. Bij de wedstrijd van IJsselmeervogels zal verslag gedaan worden vanaf 15.30 uur, met daaraan voorafgaand een uitgebreide voorbeschouwing. Ook zal er aandacht zijn voor Spakenburg - Katwijk (vanaf 15.30 uur) in de vorm van een live radioverslag. Ook wordt u als luisteraar ook op de hoogte gehouden van de overige wedstrijden in de Tweede divisie en de verrichtingen van Eemdijk, dat speelt bij ONS Sneek.  

Alle evenementen

Evenementen

22
feb
Officiële opening kantine

Officiële opening kantine
Kantine

1
mrt
Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.

Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.
Kantine IJsselmeervogels

15
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's