Nieuws

Volgen op

Afhalen nieuwe sponsorpassen

De sponsorpassen voor het nieuwe seizoen zijn er weer. Anders dan andere jaren, organiseren we dit jaar speciale afhaalavonden.

IJsselmeervogels met 3-1 te sterk voor DOVO

IJsselmeervogels heeft ook de tweede oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen. De Vogels bleken met 3-1 te sterk voor derdedivisionist DOVO. Doelpunten kwamen van Mike van den Ban, Mike van de Laar en Gerry Vlak. Namens de gasten deed Jasper Waalkens wat terug.

Wedstrijdverslag >>

Online registratie IJsselmeervogels - DOVO

De online registratie voor de wedstrijd IJsselmeervogels - DOVO is gestart. Lees de volgende informatie goed door, want de procedure is gewijzigd ten opzichte van vorige week.

Gelijk topaffiches bij seizoensstart

IJsselmeervogels heeft een schitterende start van de Tweede divisie. De ploeg opent op zaterdag 5 september het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys, om daarna te vervolges twee uitduels te spelen tegen respectievelijk HHC Hardenberg en Kozakken Boys. In speelronde 4, op 26 september, treft trainer Berry Smit met Jong Volendam zijn voormalige team. De eerste derby wordt thuis gespeeld, op 24 oktober. 

Belangrijke informatie over IJsselmeervogels - DOVO

Afgelopen week was de eerste wedstrijd met de aangepaste regels. Veel ging er goed, waarvoor onze hartelijke dank aan iedereen die begrip toonde. Er waren ook wel wat kanttekeningen te maken. Voor deze wedstrijd tegen DOVO gelden daarom weer verder aangescherpte regels. Lees de volgende informatie daarom ook goed door!

Voetbalfan doneert nier aan materiaalmanager IJsselmeervogels

Kledingmanager Henk van Triest is trots op Peter Hijwegen uit Nijkerkerveen. Peter heeft hem een nieuwe nier gedoneerd en de niertransplantatie is volgens de artsen geslaagd.

Voetbalgids 2020-2021 bijgewerkt

De bijgewerkte, nieuwste versie van onze Voetbalgids voor het aankomende seizoen 2020 -2021 is via deze link te openen. In deze gids kunt u de voorlopige teamindeling inzien van alle teams, meer informatie over de trainers, leiders per team, de start van het seizoen en de juiste trainingstijden/velden.

Vogels starten met bescheiden overwinning

IJsselmeervogels heeft in haar eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen een bescheiden overwinning geboekt op het Baarnse v.v. TOV. De formatie van nieuwbakken trainer Berry Smit won op de eigen Westmaat met 2-0. De goals werden verdeeld over de twee helften en werden gemaakt door Ahmed el Azzouti en Christos Ibrahim (Onder 23).

Wedstrijdverslag >>

Stand van zaken samenstelling technische commissie

De samenstelling van de technische commissie loopt zeer voorspoedig. De commissie krijgt vorm en inmiddels kunnen we de eerste namen van de vernieuwde commissie bekendmaken. 

Online registratie IJsselmeervogels - TOV "vol"

Alle online registratieformulieren zijn besteld. Zaterdag 25 juli zijn er bij de hoofdingang vanaf 13:00 uur nog beperkt kaarten verkrijgbaar.

Alle evenementen

Evenementen

18
juli
Herubo-toernooi

Herubo-toernooi
Sportpark de Westmaat

24
juli
Buitenbingo

Buitenbingo
Terras voor het clubhuis

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's