Nieuws

Volgen op

Prinsen vertrekt naar Hoogland

Julian Prinsen is bezig aan zijn laatste maanden in het keeperstenue van IJsselmeervogels. De 22-jarige doelman beschikt over een aflopend contract en heeft aangegeven na dit seizoen te vertrekken naar Hoogland.

Gooische Vrouwen Bingo Royalty Edition

Vrijdag 12 april organiseert IJsselmeervogels een heuse Gooische Vrouwen Bingo. Het wordt een koninklijk gebeuren, want we hebben het hier over The Royalty Edition. Trek je mooiste Royalty-outfit aan en maak je klaar voor een avond vol plezier en spanning. Kaarten koop je op dinsdag 5 maart.

Vrouwen 1 onderuit in door onsportiviteit ontsierd duel

UVV kwam op bezoek op de Westmaat voor een ware kraker. De nummers twee en drie van de competitie die de degens met elkaar gaan kruisen is bij voorbaat een interessant affiche. Droog weer met een zonnetje en een redelijk stevige wind zorgde voor prima omstandigheden. De heenwedstrijd eindigde in een 5-2 overwinning voor de formatie uit Utrecht.

IJsselmeervogels wint en nadert koppositie

IJsselmeervogels heeft zaterdag een probleemloze overwinning geboekt bij Kampong. De Vogels troffen in de eerste helft drie keer raak uit een corner (!) en lieten in de slotfase ook nog een vierde treffer aantekenen.

Echte Mannen Bingo daverend succes

De Echte Mannen Bingo 2024 gaat de boeken in als een memorabele en zeer geslaagde editie. In een uitverkocht Clubhuis zat de sfeer er van de eerste tot en met de laatste minuut er prima in!

Doelman Kaarsgaren voor twee jaar vastgelegd

De 23-jarige Bram Kaarsgaren is komend seizoen onderdeel van het keepersgilde van IJsselmeervogels. De boomlange doelman komt deze zomer over van TEC waar hij sinds februari 2023 onder contract staat. Kaarsgaren tekent een contract voor de duur van twee seizoenen, wat hem bindt tot de zomer van 2026.

Wegen met Gino Bosz scheiden na dit seizoen

Gino Bosz is bezig met zijn laatste maanden als speler van IJsselmeervogels. De 30-jarige verdediger annex middenvelder heeft bij de technische commissie aangegeven te willen vertrekken. 

Doelgerichte Jim Beers naar De Westmaat

Jim Beers speelt komend seizoen op De Westmaat. De 23-jarige centrumspits komt over van competitiegenoot RKAV Volendam, na eerder voor Quick Boys, FC Volendam en in de jeugdopleiding van Ajax gespeeld te hebben. De technische commissie is erin geslaagd de geboren Volendammer voor komende seizoenen aan zich te binden en tekent een tweejarig contract tot de zomer van 2026.

Voor de eerste keer naar Sportpark Maarschalkerweerd

Door de eclatante 4-0 overwinning van ons vlaggenschip op Hercules en het puntverlies van RKAV Volendam bij Urk (4-2 verlies) stijgen de Vogels weer een plekje op de ranglijst. Waar RKAV Volendam na het gelijkspel van Genemuiden – IJsselmeervogels nog de lachende derde was en de eerste plek op de ranglijst overnam, hebben ze hier niet lang van kunnen genieten. Nieuwe nummer 1 is Genemuiden na een 3-0 overwinning op Rijnvogels, in de nek gevolgd door onze Rooien en de Oranjehemden uit het andere vissersdorp.

Futsal 1 boekt ruime overwinning op FC Weesp

Futsal 1 heeft gisteren een zeer eenvoudige overwinning geboekt op FC Weesp. Aan het begin van het seizoen maakten de mannen uit Weesp het de Vogels nog knap lastig, maar deze keer moesten zij toch echt hun meerdere erkennen. Een overwinning op de late maandagavond was noodzakelijk, om nog zicht te houden op de koppositie.

Alle evenementen

Evenementen

22
mrt
Dartstoernooi

Dartstoernooi
Kantine

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

27
apr
Koningsdag Feestmarkt 2024

Koningsdag Feestmarkt 2024
De Westmaat

Alle evenementen