Nieuws

Volgen op

Vacatures trainer/coach onderbouw / techniekschool

IJsselmeervogels is op zoek naar een trainer/coach voor meerdere onderbouw selectieteams en voor de techniekschool.

Eef van Riel en Ilias Boudouni vertrekken

Na dit seizoen scheiden de wegen van Eef van Riel en Ilias Boudouni van die van IJsselmeervogels.

Visspecialist Koelewijn-de Graaf sponsort G-Jeugd

Het G-jeugdteam is onlangs voorzien van nieuwe wedstrijdtenues, gesponsord door "Visspecialist Koelewijn-de Graaf".

Zaterdag 18 december speelde het G-Jeugd team het thuistoernooi uit de Friends League. Dat was een mooie gelegenheid om een teamfoto te schieten waar met deze schitterende nieuwe tenues. Ook sponsor van het G-voetbal ING heeft een mooie plek gekregen op het shirt. In deze tenues speelde het nog niet eens complete Vogels G-jeugd 3 wedstrijden van 25 minuten die zij alle drie winnend afsloten.

Grote dank namens spelers en begeleiding van het Jeugd G-Team aan Roy en Fabienne Koelewijn!

Teammanager : Arina de Graaf
Trainers : Buddy Kuyp, Henk Alblas

G jeugd 20211218

Vince Gino Dekker tekent tot 2023

Vince Gino Dekker speelt komend seizoen in het shirt van IJsselmeervogels. De 24-jarige vaardige buitenspeler komt over van competitiegenoot SV Spakenburg en tekende een contract dat hem bindt tot de zomer van 2023.

Laatste seizoen Van den Meiracker

Danny van den Meiracker is bezig aan zijn laatste seizoen in het shirt van IJsselmeervogels. De 32-jarige goaltjesdief vertrekt na vier seizoenen om dichter bij huis te gaan voetballen.

Vier contractverlengingen

Steven Sánchez Angulo, Christos Ibrahim, Miguel Ramdas en Julian Prinsen spelen ook komend seizoen op de Westmaat. Het viertal kwam recentelijk tot overeenstemming met de technische commissie en tekende afgelopen weekend de daarbij behorende contractverlenging.

Bekijk het nu!

De nieuwste aflevering van 'op de bank met...' staat online. Pierre van der Gijp ontvangt Frank van den Bos (voorzitter) en Theo Muijs (secretaris) op zijn bank.

Fantastische opbrengst voor de ZalmAktie 2021

Het is het ZalmAktie-team ook dit jaar weer gelukt om een prachtig bedrag op te halen. Alle inspanningen zijn niet voor niets geweest en daarom een grote dank aan alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen. Zonder hen kan een aktie als deze niet zo succesvol zijn. Tot slot een groot dank-je-wel naar Fishpartners, Koelewijn's Haringinleggerij en Edelcollecties voor hun bijdragen aan de actie en natuurlijk de bedrijven en alle particulieren die een bestelling hebben gedaan.

FC Utrecht Voetbalschool bij IJsselmeervogels

Op vrijdagavond 28 januari om 18.00 uur start de FC Utrecht Voetbalschool (voorheen Gert Kruys Academie) bij IJsselmeervogels voor alle kinderen van 7 t/m 15 jaar, die gemotiveerd zijn hun voetbal skills te verbeteren.

Jordy Ruizendaal keert terug

Jordy Ruizendaal maakt vanaf komend seizoen deel uit van de A-selectie van IJsselmeervogels. De 20-jarige middenvelder keert na vier seizoenen bij NEC Nijmegen gespeeld te hebben weer terug naar de voor hem vertrouwde rode zijde van de Westmaat.

Alle evenementen

Evenementen

13
mei
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen