Nieuws

Volgen op

Onder 17-1 kampioen!

Afgelopen zaterdag behaalde IJsselmeervogels Onder 17-1 het kampioenschap in de Vijfde Divisie. Het team van trainer Rida Drissi versloeg in de hoofdstad SC Buitenveldert met 0-1 en was daardoor niet meer in te halen door de concurrentie. IJsselmeervogels Onder 17-1 zal vanaf het voorjaar uitkomen in de Vierde Divisie. Het mediateam ging in gesprek met de 28-jarige trainer van de kampioenen: Rida Drissi.

Voorbeschouwing OFC Oostzaan - IJsselmeervogels

Na de nederlaag in Katwijk bij Quick Boys, krijgt IJsselmeervogels aanstaande zaterdag bij OFC Oostzaan de kans om weer aan te haken bij de ruime middenmoot in de Jack's League. Lukt dit niet dan zal het kerstdiner met een wrange bijsmaak opgezocht worden bij veel rooien. Aangezien tegenstander OFC met een reistijd van +/- 40 minuten geen grote reis is, roepen wij een ieder dan ook op het eerste elftal massaal te steunen in deze cruciale laatste uitwedstrijd van het kalenderjaar.

Jeugdopleiding weer de beste van Utrecht!

Voor de tiende keer stelde het vakblad De Voetbaltrainer de jaarlijkse top-200 van amateurvoetbalclubs op. De top-200 is gebaseerd op het competitieniveau van het eerste elftal en het competitieniveau van de hoogst spelende jeugdteams. IJsselmeervogels is ook in het seizoen 2021/22 uitgeroepen tot Utrechts beste amateurclub door vakblad De Voetbaltrainer en is daarnaast landelijk, net als vorig jaar, op een gedeelde zesde plaats terug te vinden in de ranglijst.

Zalmaktie 2022

Ook in 2022 organiseert IJsselmeervogels de ZalmaKtie: dé mogelijkheid om overheerlijke, traditioneel warm gerookte zalmen te bestellen. Als relatiegeschenk, cadeau of als lekkernij voor bij de feestdagen: een zalm doet het altijd goed. Én u steunt de vereniging.

Vogels ten onder in ijskoud Katwijk

Op een ijskoud sportpark Nieuw Zuid in Katwijk is IJsselmeervogels er niet in geslaagd de punten mee naar Bunschoten-Spakenburg te nemen. Het werd 2-1 voor de thuisclub.

Het wedstrijdverslag >>>

Online kaartverkoop Gooische Vrouwen Bingo van start

Op 13 januari 2023 is het weer zover: de Gooische Vrouwen Bingo wordt dan weer georganiseerd in het Clubhuis van IJsselmeervogels. De online kaartverkoop is nu gestart.

CADEAUTIP! Leren Retro Voetbal, ook verkrijgbaar in de kantine

Verras familie en vrienden met deze Unieke & Officiële 'IJsselmeervogels 90 Jaar' Retro Voetbal.

Uitzendingen Quick Boys - IJsselmeervogels en Oranje - USA live in de kantine

Zaterdag neemt onze Hoofdmacht het op tegen Quick Boys. De wedstrijd op Nieuw Zuid vangt aan om 15:00 uur. In samenwerking met Eyecons verzorgt Quick Boys een livestream zodat u deze wedstrijd rechtstreeks kunt volgen. Ook zal de WK-wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen de Verenigde Staten van Amerika worden uitgezonden in de kantine. 

Voorbeschouwing Quick Boys - IJsselmeervogels

Na de beschamende 1-5 nederlaag tegen Scheveningen zal IJsselmeervogels zich willen revancheren. Het zal een lastige opgave worden aangezien we zaterdag op bezoek moeten bij Quick Boys in Katwijk.

EXTRA EDITIE: Het Grote Overdekte Kerstbomen-Uitzoek-Event!

De eerste editie van dit leuke event was een groot succes. Daarom wordt het event aankomende zaterdag, 3 december, herhaald.

Alle evenementen

Evenementen

15
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
Bijvelden IJsselmeervogels

21
dec
Kerstborrel en uitreiking Kerstattentie

Kerstborrel en uitreiking Kerstattentie
Kantine IJsselmeervogels

28
dec
FIFA 23 Koppeltoernooi

FIFA 23 Koppeltoernooi
Kantine IJsselmeervogels

30
dec
Klaverjastoernooi

Klaverjastoernooi
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen