Nieuws

Volgen op

Online kaartverkoop Derby van start!

Op zaterdag 22 april staat de derby tegen buurman Spakenburg op het programma. Vanaf nu zijn de kaarten online te koop.

Accreditatieprocedure derby 22 april

Zaterdag 22 april is het weer zover. De derby der derby’s, IJsselmeervogels – Spakenburg komt er weer aan. Voor de altijd massaal aanwezige pers een herinnering om zich aan te melden bij de persvoorlichter.

Uiterst succesvolle week Vogels 3

Vogels 3 heeft het succes van afgelopen donderdag, waarin in ons clubhuis in een eigen "derbyavond" werd toegewerkt naar de derby, voortgezet met een klinkende overwinning op Spakenburg 3.

Talenten spelen zich in de kijker tegen Volendam

In een wedstrijd waarin met name A-selectiespelers die de afgelopen periode weinig een kans kregen én jeugdspelers de mogelijkheid kregen zich in de kijker te spelen heeft IJsselmeervogels donderdagavond op eigen veld met 2-2 gelijk gespeeld tegen rkav Volendam. De Rooie goals werden gemaakt door jeugdspelers Dugary Monkou (O21) en Sem Scholten (O18).

Inschrijven Jumbo Jeugdtoernooien 17 juni

Zaterdag 17 juni a.s. organiseert de Toernooicommissie van V.V. IJsselmeervogels weer het jaarlijkse Jumbo jeugdtoernooi. Voor de leeftijdscategorieën JO8 tot en met JO12. En dit jaar voor het eerst (!) ook een aantal meidenteams.

Tijdens een ochtend- en middagprogramma strijden een groot aantal jeugdige voetballers weer om de hoogste eer. Ook vindt na afloop van de verschillende toernooien de inmiddels befaamde shootout competitie weer plaats. Dit zal net als tijdens de vorige editie weer het nodige spektakel op gaan leveren.

Wij zijn nog op zoek naar deelnemers! Inschrijven voor dit toernooi kan via de Tournify app (IJsselmeerrvogels Jumbo Jeugd Zomertoernooi) of via de volgende link:
https://www.tournify.nl/live/ijsselmeervogelsjeugdzomertoernooi

Let op: vol = vol. Oftewel er kunnen max 5 teams per poule deelnemen.

Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten, het zal aan niets ontbreken!

Allen van harte welkom en tot zaterdag 17 juni! Zijn er nog vragen n.a.v. dit bericht, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Jumbo Jeugdtoernooi instabericht

Vanavond oefenduel Vogels 1 en Derbyavond Vogels 3

Vanavond (donderdag 16 maart) om 20:00 uur oefent ons eerste elftal thuis op De Westmaat tegen RKAV Volendam, getraind door oud-Vogelstrainer Berry Smit. Publiek is van harte welkom en de toegang is uiteraard gratis.

Ook in de kantine wordt het vanavond gezellig. Aankomende zaterdag speelt IJsselmeervogels 3 'De Derby' uit bij Spakenburg 3. Ter gelegenheid van de ‘Vogels 3 Derbyavond' trakteren vanavond de hoofdsponsoren van IJsselmeervogels 3 (Van Oosterom Bouw en A.J.Huijgen) de gehele kantine op overheerlijke kipnuggets!

Derby avond NAS3

Beukers blinkt uit tegen Real Madrid

Voormalige IJsselmeervogels-jeugdspeler Daniël Beukers heeft zich woensdagmiddag in de UEFA Youth League van zijn beste kant laten zien. Met maar liefst twee goals was hij verantwoordelijk voor de helft van de productie in de overwinning op Real Madrid (4-0).

Jeugdinternational Sophie van Vugt actief voor Oranje O17

Voormalig jeugdspeelster van IJsselmeervogels Sophie van Vugt heeft in eigen land het EK Kwalificatie toernooi voor speelster onder 17 gespeeld.

Afhaalmoment kaarten Echte Mannen Bingo en extra info

Donderdagavond 23 maart is de laatste mogelijkheid om je gereserveerde kaarten af te halen voor de Echte Mannen Bingo. Dit kan van 19.00 – 20.00 uur op het podium in de kantine. Haal je je kaarten dan niet af, dan zullen deze weer in de verkoop gaan.

Katwijk maatje te groot

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd om na de overwinning op HHC Hardenberg van vorige week een nieuwe zege te boeken. In Katwijk werd van de gelijknamige ploeg met maar liefst 4-0 verloren. Een weliswaar terechte nederlaag, al geven de vier doelpunten verschil een wat vertekend beeld van de wedstrijd.

Wedstrijdverslag >>

Alle evenementen

Evenementen

31
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine

14
apr
Schoolvoetbaltoernooi 2023

Schoolvoetbaltoernooi 2023
Westmaat

17
mei
Nacht van NAS

Nacht van NAS
De Westmaat

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen