Nieuws

Volgen op

Voorbeschouwen met...

Voor elke competitiewedstrijd blikken we vooruit. Niet alleen met hoofdtrainer Ted Verdonkschot, maar soms met een speler, staflid of wie dan ook.

Deze keer is het de beurt aan Jaimy Schaap om zijn licht te laten schijnen over de wedstrijd tegen Kozakken Boys.

Het duel vangt aan om 15:00 uur in Werkendam.

Update: Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 20 november zal de algemene ledenvergadering (ALV) gehouden worden in de kantine van IJsselmeervogels.
Aanvang: 20:00 uur.

Speler van het jaar, Quick Boys uit

IJsselmeervogels verloor afgelopen zaterdag met 2-1 bij Quick Boys. De Speler van het jaar-jury geeft net als de afgelopen jaren, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Eerste nederlaag een feit: 2-1

IJsselmeervogels na elf ronden voor het eerst dit seizoen verslagen in competitieverband. Op Sportpark Nieuw Zuid werd het tegen Quick Boys 2-1 en daar hadden achteraf weinig mensen iets over op te merken. IJsselmeervogels liet zaterdagmiddag een uiterst zwakke vertoning zien en liet in weinig zien dat het op dit moment de terechte koploper in de Tweede divisie is.

Het wedstrijdverslag >>>

Voorbeschouwen met...

Voor elke competitiewedstrijd blikken we vooruit. Niet alleen met hoofdtrainer Ted Verdonkschot, maar soms met een speler, staflid of wie dan ook.

Deze keer is het weer de beurt aan Ted Verdonkschot om zijn licht te laten schijnen over zijn oude club Quick Boys.

Het duel vangt aan om 15:30 uur en wordt ook live uitgezonden op FOX Sports.

Zaterdag alcoholverbod op de Westmaat

De wedstrijd Spakenburg - Katwijk van zaterdag 9 november is door de lokale overheid als risicowedstrijd aangemerkt. Dit houdt onder andere in  dat er een alcohol- en glasverbod van kracht zal zijn op sportpark de Westmaat.

Het alcoholverbod geldt op 9 november 2019 van 14.00 uur tot het begin van de rust van Spakenburg - Katwijk (omstreeks 15.45 uur). Het glasverbod geldt op dezelfde tijden als het alcoholverbod en houdt in dat er geen gebruik mag worden gemaakt van glaswerk op het terras of in de openbare ruimte behorende bij de horecazaak. Wij rekenen op het begrip van de bezoekers van ons sportpark komende zaterdagmiddag.

Bestuur v.v. IJsselmeervogels

 

Oud-eerste-elftalspeler en voormalig bestuurslid Henk Koelewijn overleden

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat oud-eerste-elftalspeler en voormalig bestuurslid Henk Koelewijn na een kort ziekbed toch nog onverwachts is overleden op de leeftijd van 80 jaar.

Nog plekken vrij in de supportersbus

IJsselmeervogels gaat aanstaande zaterdag op bezoek bij Quick Boys, voor wat misschien wel de klassieker genoemd mag worden. Inmiddels gaan er al twee bussen richting sportpark Nieuw Zuid, maar zijn er nog wel wat plekken over. IJsselmeervogels roept iedereen op om de ploeg zoveel mogelijk te komen ondersteunen. Er zijn op dit moment nog een aantal plekken vrij in de tweede bus. De prijs hiervan is 12 euro en de bussen vertrekken om 13.30 uur vanaf De Westmaat.

Quick Boys uit: kaartverkoop, uitvak, parkeren

Zaterdag speelt IJsselmeervogels uit tegen Quick Boys. Hierbij belangrijke informatie voor iedereen die van plan is deze wedstrijd te bezoeken.

Speler van het jaar, Jong FC Volendam thuis

IJsselmeervogels speelde afgelopen zaterdag met 3-3 gelijk tegen Jong FC Volendam. De Speler van het jaar-jury geeft net als de afgelopen jaren, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Alle evenementen

Evenementen

15
nov
Tongavond 2019

Tongavond 2019
Clubhuis IJsselmeervogels

20
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine IJsselmeervogels

23
nov
Sinterklaasfeest 23 november

Sinterklaasfeest 23 november
Kantine IJsselmeervogels

26
nov
Sligro Sponsoravond 2019

Sligro Sponsoravond 2019
Sligro Amersfoort

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's