Nieuws

Volgen op

Opnieuw nederlaag in Katwijk

IJsselmeervogels is een week na herovering van de koppositie, deze weer kwijtgeraakt. Tegen medegrootmacht Katwijk werd op Sportpark de Krom met 2-1 verloren. Ahmed el Azzouti was verantwoordelijk voor de enige Rooie treffer. 

Wedstrijdverslag >>

Smit nieuwe trainer A-selectie

IJsselmeervogels is donderdagavond tot overeenstemming gekomen met Berry Smit voor een overstap naar IJsselmeervogels. De 46-jarige trainer komt over van Jong FC Volendam en tekent een contract voor de duur van één seizoen.

Voorbeschouwen met...

Voor elke competitiewedstrijd blikken we vooruit. Niet alleen met hoofdtrainer Ted Verdonkschot, maar soms met een speler, staflid of wie dan ook.

De laatste keer is het de beurt aan Ted Verdonkschot om zijn licht te laten schijnen over de wedstrijd tegen Katwijk. Na de winterstop zullen we de voorbeschouwing weer in tekst op de website laten verschijnen. Dit in verband met de schaarste in de interviewers.
Voor deze voorbeschouwingen vissen we nu in een vijver van drie personen. Lijkt het je ook leuk af en toe een voorbeschouwing te schrijven? Neem dan even contact op met onze persvoorlichter via [email protected] en we nemen contact met je op.

Het duel Katwijk - IJsselmeervogels vangt aan om 15:30 uur in Katwijk. Ook zal de wedstrijd live worden uitgezonden op FOX Sports.

Informatie voor bezoekers Katwijk - IJsselmeervogels

Voor de wedstrijd Katwijk - IJsselmeervogels geldt geen buscombiregeling. Wel zal er een bezoekersvak zijn ingericht voor onze supporters.

Let op: fietsendieven actief

De laatste weken krijgen we steeds vaker meldingen dat er een fietsendieven actief zijn rond het sportpark. Vooral elektrische fietsen staan in de belangstelling. Daarom deze oproep om uw fiets goed op slot te zetten en als het even kan met een tweede slot ergens aan vast te maken!

IJsselmeervogels MO19-1 najaarskampioen

De meiden van v.v. IJsselmeervogels MO19-1 zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden in de najaarscompetitie.

De "Rode Draad"

Zoals u ongetwijfeld hebt gehoord wil het bestuur van IJsselmeervogels leden die langer dan 50, 60 of zelfs 70 jaar lid zijn in het zonnetje zetten.

Jong IJsselmeervogels verliest onnodig

Dinsdagavond speelde Jong IJsselmeervogels haar 4e wedstrijd bij Sparta Nijkerk. Jong was in dit geval erg jong, want er deden op Sergio en Geert na alleen maar O19 spelers mee.

Voorverkoop bekerwedstrijd IJsselmeervogels - SteDoCo

Dinsdag 17 december speelt IJsselmeervogels tegen SteDoCo in de 2e ronde van de TOTO KNVB beker. De aftrap is om 19:45 uur op ons sportpark De Westmaat. De entree voor deze wedstrijd is € 5,- per persoon (ook voor leden en sponsoren).

Verdonkschot naar RKVV Velsen

Ted Verdonkschot stapt na dit seizoen over naar RKVV Velsen. De 56-jarige in Haarlem woonachtige trainer kwam dit weekend tot overeenstemming met de ploeg uit Velsen en tekende een contract voor één seizoen. 

Alle evenementen

Evenementen

17
dec
Pré party SteDoCo thuis 17 december 2019

Pré party SteDoCo thuis 17 december 2019
Kantine IJsselmeervogels

18
dec
Kerstborrel vrijwilligers

Kerstborrel vrijwilligers
Kantine IJsselmeervogels

30
dec
Klaverjastoernooi

Klaverjastoernooi
Kantine IJsselmeervogels

21
dec
Jumbo Kersttoernooi

Jumbo Kersttoernooi
Sporthal 'De Toekomst'

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's