Onze club

Volgen op

Lidmaatschap

Lid zijn van IJsselmeervogels is hartstikke leuk! De succesvolste club uit Spakenburg richt zich op een mix van prestatie, sportiviteit en ontspanning. IJsselmeervogels beschikt bovendien over een gedegen jeugdopleiding - die in 2017 nog werd uitgeroepen tot beste van de provincie Utrecht - en beschikt daarnaast over een voetbalschool.

Laat zien dat je een echte rooie bent!

Ook als niet-spelend lid heeft een lidmaatschap meerwaarde. Alle thuiswedstrijden van IJsselmeervogels zijn op die manier gratis te bezoeken. Je wordt automatisch lid van het clubblad 'Vogelnieuws', waarin veel verhalen staan over de hele club en aandacht is voor jong en oud. Verder mag je je mening geven tijdens de algemene ledenvergadering. Dit alles geldt overigens ook voor de wel-spelende leden.

Vind je het als kind (of als ouder van een kind) een te grote gok om spelend lid te worden? Geen probleem. Voor de jongste jeugd (F-pupillen en Kleine Rooie Vogels) geldt dat er de mogelijkheid is om eerst kennis te maken met de voetbalsport. Hiervoor kan contact worden opgenomen de co√∂rdinator via [email protected]

Belangrijkste van alles is dat je met een lidmaatschap van IJsselmeervogels laat zien dat je een echte rooie bent!

Lid worden van IJsselmeervogels is zo geregeld!

Opzeggen

We kunnen het ons niet voorstellen, maar wat als je het lidmaatschap wilt opzeggen? Neem dan contact op met de ledenadministratie (gegevens hieronder). Voor spelende leden geldt dat doorgeven aan trainer of leider niet voldoende is. 

Alle evenementen

Evenementen

28
juni
Vrijwilligersavond 2024

Vrijwilligersavond 2024
Clubhuis

6
juli
KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi

KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi
De Westmaat

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen