Onze club

Volgen op
×

Waarschuwing

Het formulier #13 bestaat niet of is niet gepubliceerd.
15
nov

Tongavond 2019

Na het succes van vorig jaar organiseert IJsselmeervogels op vrijdag 15 november wederom een "Tongavond". Een gezellig avondje uit voor leden, supporters, vrienden en bekenden.

Het recept is simpel; onbeperkt tong eten, salade en frites. Voor iedereen staat er bij binnenkomst een welkomstdrankje klaar om de avond goed van start te gaan. De deuren gaan open vanaf 18.00 uur. De avond wordt gehouden in het Clubhuis en de opbrengst zal geheel ten goede komen aan fase 3 van de vernieuwing van ons sportpark.

Reserveren is verplicht en vol = vol! Reserveer NU want dan betaalt u slechts €27,50 per persoon!

Reserveren via: [email protected] of 06 209 403 08 (Whatsapp)

20
nov

Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 20 november zal de algemene ledenvergadering (ALV) gehouden worden in de kantine van IJsselmeervogels.
Aanvang: 20:00 uur.

Agenda

 1. Opening vergadering
  • Openingswoord voorzitter
  • Gedenken overleden leden
 2. Vaststellen notulen van de ALV gehouden op 28 mei 2019
 3. Jaarverslag secretaris
 4. Financieel verslag 2018-2019
  • Toelichting bestuurslid Financiële Zaken
  • Samenstellingsverklaring accountant
  • Goedkeuring financieel verslag. Verlenen van decharge aan het bestuur
 5. Toelichting statutenwijziging i.v.m. licentie-eis KNVB
 6. Update vanuit de verschillende bestuursportefeuilles
 7. Gelegenheid tot het indienen van schriftelijke vragen bestemd voor de rondvraag. Deze vragen dienen aan het bestuur gericht te worden.
 8. Pauze

 9. Beantwoording schriftelijke vragen
 10. Sluiting vergadering

Toegang uitsluitend op vertoon van een geldige ledenpas.

Het jaarverslag en de nieuwe statuten zijn te downloaden van onze website. De notulen van de vorige vergadering zijn voor leden op te vragen bij de secretaris via [email protected] onder vermelding van het lidnummer (te vinden op de ledenpas).

Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om de jaarrekening in te zien. U kunt zich hiervoor aanmelden per e-mail bij het bestuurslid Financiële Zaken [email protected] onder vermelding van het lidnummer (te vinden op de ledenpas).

23
nov

Sinterklaasfeest 23 november

Op zaterdag 23 november zal de Sint met zijn pieten IJsselmeervogels bezoeken.

26
nov

Sligro Sponsoravond 2019

Dinsdagavond 26 november organiseert Sligro voor de sponsoren van IJsselmeervogels een sponsoravond. Deze keer wil Sligro de bezoekers graag meenemen op een reis met de vers-partners die hun specialiteiten inkopen in Rungis, de grootste vers-markt van Europa in Parijs. Op 4 plekken in de winkel komt u de herkomst van bijzondere versproducten te weten. Natuurlijk laat Sligro ook van alles ruiken, proeven en drinken. Evenals vorig jaar zijn er ook collega-sponsoren van DOVO van de partij.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

18.30 uur   Gezamenlijk vertrek (bus) sportpark de Westmaat naar Sligro. (bij voldoende belangstelling )

19.00 uur   Ontvangst Sligro Amersfoort met hapje en drankje.

19.30 uur   Fantastische inspirerende workshops bij van onze vers partners Smit Vis, Ruig Wild en Gevogelte,  Kaldenberg Slagerijen en Smeding Groente en Fruit.

20.30 uur   Optreden Spakenburgs Visserskoor, gezellig shoppen met vele aanbiedingen, diverse proeverijen waaronder een uitgebreide wijnproeverij. Met recht Groots in Genieten

22.00 uur   Sluiting

Aanmelden voor deze avond kan via [email protected] of via een Whats-app naar 06 209 403 08.

De inschrijving sluit op 20 november.

06
dec

N.A.S. Bingo-avond

Vrijdag 6 december organiseert supportersclub N.A.S. een gezellige BINGO met zoals altijd spectaculaire prijzen. De balletjes rollen vanaf 20.00 uur in onze prachtige kantine.

12
dec

Oliebollentraining 12 december 2019

Donderdag 12 december 2019 wordt het jaar voor de seniorenteams afgesloten met de jaarlijkse oliebollentraining. Dit zal gebeuren met een mixtoernooi voor deze teams welke aanvangt om 19:30 uur.

Na afloop is er in de kantine een buffet (voor alle kantinegasten) en zal DJ Red te horen zijn. Jägermeister is die avond € 2,-.

17
dec

Pré party SteDoCo thuis 17 december 2019

Voorafgaand aan de TOTO KNVB Bekerwedstrijd IJsselmeervogels - SteDoCo, vanaf 18:00 uur, staat een heuse pré party gepland. DJ Red zal te horen zijn in de kantine, er worden gratis kerstmutsen uitgedeeld en bij winst gaat het feest na afloop van de wedstrijd natuurlijk gewoon verder waar het gebleven is.

13
dec

Interactieve avond met El Sierd

Beleef een interactieve avond onder leiding van Sierd de Vos in het clubhuis van IJsselmeervogels

Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:30.

Kaarten: € 10 per stuk, via [email protected]

INMIDDELS IS DE AVOND UITVERKOCHT!

21
dec

Jumbo Kersttoernooi

Gedurende de kerstvakantie organiseert de Toernooicommissie van IJsselmeervogels weer een zeer gezellig en fanatiek zaalvoetbaltoernooi voor de zogenoemde onderbouw (tot en met Onder-13). Het toernooi start op zaterdag 21 december en zal beginnen met de Kleine Rooie Vogels. Op 23, 27, 28 en 30 december en op 2 januari zullen diverse teams het tegen elkaar opnemen, waaronder IJsselmeervogels, Spakenburg en Eemdijk. Hoewel sportiviteit en voetbalplezier bovenaan staan zal er na elke speelronde natuurlijk een prijsuitreiking zijn. 

Het volledige programma volgt nog. Komt u gezellig meegenieten met en bij onze talenten?

Alle video's

Recente media

Alle video's