Onze club

Volgen op
16
okt

Ledenevent Rabobank

Eén van de grootste uitdagingen waar wij voor staan is hoe wij in 2050 voldoende gezond voedsel kunnen produceren om 10 miljard monden te voeden op een duurzame en economisch rendabele manier. Op het Ledenevent Bunschoten-Spakenburg gaan Rabobank Randmeren hiervoor letterlijk mogelijke oplossingen voorschotelen. Benieuwd?

18
okt

Bingo

Donderdag 18 oktober organiseert supportersclub NAS weer een Bingo in de kantine met als hoofdprijs een dag Thermen in Soesterberg voor 2 personen!

25
okt

Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober

Ga jij met ons mee zwemmen in de Duker? Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn uitgenodigd om mee te gaan.

21
dec

Jumbo Kersttoernooi

Gedurende de kerstvakantie organiseert de Toernooicommissie van IJsselmeervogels weer een zeer gezellig en fanatiek zaalvoetbaltoernooi voor de zogenoemde onderbouw (tot en met Onder-13). Het toernooi start op zaterdag 21 december en zal beginnen met de Kleine Rooie Vogels. Op 23, 27, 28 en 30 december en op 2 januari zullen diverse teams het tegen elkaar opnemen, waaronder IJsselmeervogels, Spakenburg en Eemdijk. Hoewel sportiviteit en voetbalplezier bovenaan staan zal er na elke speelronde natuurlijk een prijsuitreiking zijn. 

Het volledige programma volgt nog. Komt u gezellig meegenieten met en bij onze talenten?

Alle video's

Recente media

Alle video's