Onze club

Volgen op
27
feb

Dolle Kluufavond

Op donderdag 27 februari, als voorbereiding op de uitwedstrijd tegen AFC Amsterdam, zal er in ons clubhuis weer een Dolle Kluuf Avond zijn. Na afloop van de training van het eerste elftal zullen door de A-selectie gratis kippenvleugels worden aangeboden. 

21
mrt

Koppeldarts-toernooi

Op vrijdagavond 20 maart vanaf 19:00 uur (inloop vanaf 18:00 uur) vindt opnieuw het koppeldartstoernooi plaats, georganiseerd door Supportersclub N.A.S. In de kantine van IJsselmeervogels strijden de teams in een gezellige entourage om de eer en de prijzen. 

Houd de website in de gaten voor meer informatie!

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement. Het toernooi zit namelijk helemaal vol!

28
mrt

Bingo

Vrijdagavond 27 maart is het weer tijd voor de bingo van Supportersclub N.A.S. Genieten van een gezellige avond waarin het ook nog eens goed mogelijk is dat u met een mooie prijs naar huis gaat? Kom dan vrijdagavond naar het clubhuis van IJsselmeervogels.

De bingo start om 20:00 uur. Entree is (uiteraard) gratis en deelname kost 6 euro per bingoboekje (twee boekjes voor €10). 

16
apr

Derby Donderdag

De donderdag voorafgaand aan de derby tussen IJsselmeervogels en Spakenburg staat traditiegetrouw in het teken van deze beladen wedstrijd. De A-selectie wordt via vuurwerk en vele andere vormen van aanmoediging klaargestoomd voor de wedstrijd tegen zustervereniging SV Spakenburg. In de kantine zorgt Supportersclub N.A.S. samen met een aantal trouwe sponsoren voor wat lekkers bij de borrel én een fantastische sfeer. Kortom: de derby is pas compleet als je op Derbydonderdag bent geweest!

27
apr

Koningsdag 2020

Maandag 27 april is het Koningsdag! En wat doe je dan...? Die dag breng je natuurlijk een bezoek aan het Grootste Oranje Evenement van Spakenburg: de IJsselmeervogels Feestmarkt 2020!

27
juni

FishPartners Open

Op zaterdag 27 juni 2020 organiseert FishPartners samen met Schaakclub 'En Passant' een super mooi schaaktoernooi op een unieke locatie: de Salentein Lounge. Het toernooi staat garant voor een gezellige ongedwongen sfeer, in combinatie met een gezonde en spannende strijd. 

01
aug

Harry Hamstra Cup

Op zaterdag 1 augustus vindt de eerste speelronde plaats van de Harry Hamstra Cup. Plaats van handeling is dan de rode zijde van Sportpark De Westmaat. Enkele topaffiches staan op het programma, want diverse Tweededivisionisten laten zich zien. 

Alle video's

Recente media

Alle video's