Teams

Volgen op

Jeugd G-team

Sinds januari 2010 heeft onze club ook een Jeugd G-Team. Hierin spelen kinderen die om verschillende redenen niet in de andere teams kunnen meekomen. De spelers hebben de leeftijd van 6 tot 17 jaar. In een G-team spelen spelers met verschillende leeftijden met elkaar in een team.

gj team1

Voetbal is voor iedereen, niemand staat buitenspel

Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet. Onze spelers voetballen in een veilige omgeving met begeleiders en gecertificeerde G-trainers die hun uiterste best doen om het voetbal passend te maken voor iedere speler.

Het doel is om een leuk spel te spelen, waar het plezier voorop staat. Wij vinden het belangrijk dat de spelers samen kunnen spelen, meekunnen doen en binnen hun eigen mogelijkheden kunnen presteren.

gj team3

De training

Het Jeugd G-Team traint 1x per week op woensdagmiddag vanaf 17.30 tot 19.00 uur op veld 2A.

Friends League

Hierin spelen teams die nog niet kunnen deelnemen aan de Jeugd G-voetbalcompetitie. De deelnemende teams komen 1x per maand op zaterdagmiddag bij elkaar bij een gastteam en spelen dan meerdere wedstrijdjes tegen elkaar. De Friends League is ingedeeld op niveau zodat er niet met grote verschillen wordt gewonnen/verloren. Momenteel speelt het Jeugd G-Team in de Friends League Junioren met 4 teams.

Nieuwe spelers zijn altijd welkom, voor aanmeldingen om een keer te komen kijken of mee trainen kunt u contact opnemen met:

Arina de Graaf tel. 06-53362441.

Aanmelden om lid te worden kan hier.

gj team2