Onze club

Volgen op

Entree

Toegang competitiewedstrijden 

Entree volwassenen € 10,-
Entree 65+'ers € 7,-
Entree kinderen t/m 12 jaar gratis
Losse tribuneplaats € 5,-
Combikaart entree + tribune € 14,-

Leden, sponsoren & tribunejaarkaarthouders

Leden hebben toegang als ze in het bezit zijn van een geldige ledenpas. Deze pas moet bij de hoofdingang worden gescand. 

Sponsoren die in het bezit zijn van een geldige sponsorhomepas hebben toegang tot het sponsorhome. Ook hier wordt de pas bij binnenkomst gescand bij de ingang van het sponsorhome beneden.

Houders van een tribunejaarkaart die tevens lid zijn, hebben maar één pas ontvangen. Deze pas dient tevens als ledenpas. Deze pas zal worden gescand bij de hoofdingang en bij de opgang naar de tribune.

Het bestuur vraagt de uitdrukkelijke medewerking van alle leden en sponsoren om bij elke wedstrijd de pas aan te bieden om te laten scannen. Voor een juiste registratie van het aantal bezoekers is belangrijk dat juist ook de leden- en sponsorpassen gescand worden bij binnenkomst.

Leden van de pers wordt gevraagd om zich vooraf te melden bij onze persvoorlichter. Zie ook het persbeleid.

Scouts en analisten kunnen zich aanmelden bij de secretaris.

Bijzondere wedstrijden

Bovenstaande regeling geldt voor de reguliere competitiewedstrijden van IJsselmeervogels. Voor bijzondere wedstrijden, zoals bijvoorbeeld wedstrijden in het KNVB-bekertoernooi kunnen afwijkende regels en tarieven gelden.