Aanmelden

Volgen op

Aanmelden sponsoren

Op de site staat al de nodige algemene informatie wat betreft de gang van zaken rondom competitiewedstrijden in deze corona tijd. In dit artikel werken we dat specifiek uit voor onze sponsoren die onder normale omstandigheden recht hebben op een zittribuneplek.

De verhouding tribuneplaatsen voor sponsoren, jaarkaarthouders en luxe stoelenpashouders bedraagt normaal gesproken respectievelijk 45%, 45% en 10%. Voor de club zijn sponsoren en jaarkaarthouders beiden onmisbaar. Daarom verdelen we de beschikbare zittribuneplaatsen in dezelfde verhouding. Voor onze sponsoren en luxe stoelenpashouders hebben we 100 tribune- plaatsen beschikbaar. Deze plaatsen trachten we in een zekere mate van redelijkheid en regelmaat te verdelen onder onze sponsoren. Voor de hoofd-, auto-, kleding- en G-teamsponsor en voor de diamant- en goudsponsoren hebben we per wedstrijd 40 kaarten beschikbaar. Voor de groep zilver-, brons-, vriend- en LED-sponsoren 45 kaarten, voor de luxe stoelenpashouders 15. 

Hoe worden deze beschikbare kaarten verdeeld? Dat wordt hieronder beschreven. 

Iedere sponsor dient zich digitaal aan te melden voor de wedstrijd. Dit kan vanaf de maandagochtend voorafgaand aan de wedstrijddag tot uiterlijk woensdag 24.00 uur Aanmeldingen na woensdag kunnen niet meer meegenomen worden. Volg de aanwijzingen op de site. Vul alle noodzakelijke velden in. Houd uw pas bij de hand. Daar staat uw registratienummer op welke u nodig hebt bij het aanmelden. Omdat er hoogstwaarschijnlijk meer vraag dan aanbod is wordt gevraagd of u, als u dit keer niet in aanmerking komt voor een zitplaats, u als alternatief een of twee staanplaats(en) wenst. Op de donderdag wordt de indeling van de tribune gemaakt. U ontvangt uiterlijk vrijdag bericht of u een zitplaats hebt of een staanplaats. 

  • Heeft u een zitplaats toegewezengekregen dan meldt u zich bij ingang Zuid-C (ingang hoofdtribune/sponsorhome). Daar ontvangt u de toegangskaart op naam en stoelnummer. Via het sponsorhome gaat u naar uw plaats. Tevens ontvangt u hier een aparte kaart die recht geeft op toegang tot de Salentein Lounge.
  • Heeft u een staanplaats toegewezengekregen dan meldt u zich bij de kraamvoor ingang Zuid-A (de kassa). Daar ontvangt u de toegangskaart met daarop aangeven op welke Staantribune u bent ingedeeld en via welke ingang u deze kunt bereiken.

Indien u een fysieke beperking heeft die het onmogelijk maakt te staan, vermeld dat dan op uw digitale aanmelding. Waar mogelijk houden we hier rekening mee.

Indien u een zitplaats krijgt toegewezen en u heeft iemand uit het gezin die mee wil dan mag deze naast u zitten. We hebben een tiental tribuneplaatsen die hiervoor in aanmerking komen. Indien u voor een van deze plaatsen wil reserveren geef dit dan aan op uw aanmeldformulier.

Op de staantribunes staan stippen als hulpmiddel om aan de 1,5 meter afstandsregel te kunnen voldoen. In de rust kunt u bij de pantry’s koffie of een drankje halen. Ook daar weer afstand houden en direct terug naar uw staanplaats. Via pijlen en borden wordt de looprichting naar Clubhuis en Uitgang aangegeven.

De verdeling van de beschikbare kaarten gaat op basis van het sponsorniveau. Waarbij iedere sponsor, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, bij minimaal 5 (en naar verwachting wat meer) wedstrijden een zitplaats heeft. Een staanplaats is zo goed als gegarandeerd. Wij houden het aantal keren dat u zich aanmeldt bij en houden daar rekening mee met de in-/verdeling.

Iedere sponsor ‘levert zitplaatsen in’. Ook dat in verhouding tot het sponsorniveau. Met dat uitgangspunt wordt de volgende verdeling toegepast. De hoofd-, diamant-, auto-, kleding- en G-team en goudsponsoren krijgen iedere thuiswedstrijd het recht op 4 (hoofd), 2 (diamant, auto, kleding en G-team) en 1 (goud) zitplaats(en) per wedstrijd. Zilver-, brons-, vriend- en LED-sponsoren krijgen 1 kaart indien zij worden ingedeeld op de hoofdtribune.

Als sponsor hoeft u alleen deze procedure te volgen. U hoeft zich dus niet op een andere wijze aan te melden voor de wedstrijd.

Sponsorhome(s)

De 85 sponsoren die zich hebben aangemeld voor een zitplaats en een bevestiging hebben gekregen zijn van harte welkom in de Salentein Lounge. Toegang hiervoor is gegarandeerd. Naast de Salentein Lounge worden nog twee ruimtes ingericht als sponsorhome. Het wedstrijdsecretariaat (voormalig sponsorhome) en de sporthalbar (ingang ter hoogte van het scorebord). Met ca. 30 plaatsen per ruimte kan ook hier na afloop van de wedstrijd genoten worden van een hapje en drankje. Toegang is er voor iedere sponsor, dus ook voor de sponsor die een staanplaats had, op vertoon van uw sponsorpas. Wel geldt VOL = VOL. Om ruimte te maken worden arbitrage en bestuur van de tegenstander door het bestuur van IJsselmeervogels opgevangen in de nieuwe bestuurskamer.

Spelers, staf en eventuele ‘aanhang’ verzamelen zich na afloop van de wedstrijd in het nieuwe spelershome.

We houden de mogelijkheid open dat er nog extra of vervangende sponsorruimte wordt gecreëerd. Afhankelijk van belangstelling en kosten wordt hier in de loop van september een besluit over genomen.

Aanmeldformulier Hoofd-, Auto-, Kleding-, G-team-, Diamant- en Goudsponsoren

Aanmeldformulier Zilver-, Brons-, Vriend- en Ledsponsoren