Het eerste

Volgen op

Wedstrijdgegevens


0 - 2

Excelsior M. - IJsselmeervogels
zaterdag 8 september 2018,

Maikel de Harder (0-1, '10)
Mike van de Laar (0-2, '86)

Toeschouwers: 867
Scheidsrechter:
L.E. Cantineau
Assistent-scheidrechter:
B.J. Fikkert, D. Frijn
Vierde official:
R. van Dee

Bekijk opstellingen

Vogels met 0-2 voorbij Tricolores

In een traditioneel zware uitwedstrijd tegen het Excelsior Maassluis van trainer Dogan Corneille trok IJsselmeervogels vanmiddag aan het langste eind. Via treffers van Maikel de Harder en Mike van de Laar werd het uiteindelijk 0-2 voor de Rooien.

De goals vielen deze middag aan het begin en aan het eind van de wedstrijd. Mike van de Laar was bij beide goals betrokken. Hij zorgde voor de assist bij de 0-1 en besliste het duel met een droge knal op aangeven van de teruggekeerde Felitciano Zschüsschen in de slotfase van het duel. Tussendoor hadden beide doelmannen genoeg te doen. Jean-Paul van Leeuwen van Excelsior Maassluis pakte een aantal ballen, maar Jaimy Schaap spande met een aantal reddingen de kroon. De driepunter kan ook zeker op zijn conto geschreven worden.

Mede door de resultaten op de andere velden is IJsselmeervogels koploper. Dit in ieder geval tot zondagmiddag rond half vijf. Hiervoor speelt AFC -met zes punten uit twee wedstrijden- een uitwedstrijd bij Koninklijke HFC en is het team van oud-Eemdijk trainer Ulrich Landvreugd koploper van de Tweede divisie. Bij elk ander resultaat zal teletektpagina 833/2 door veel Spakenburgers bezocht worden. 

Volgende week krijgt IJsselmeervogels bezoek van de beloften van Sparta Rotterdam. Deze wedstrijd vangt aan om 15:00 uur. Tot dan!

Voor een meer uitgebreid verslag van de wedstrijd Excelsior Maassluis - IJsselmeervogels verwijzen we u door naar onze Twitterpagina.

De samenvatting van de wedstrijd

De reacties van trainer Ted Verdonkschot, middenvelder Achraf Nejmi en keeper Jaimy Schaap:

De foto's werden gemaakt door huisfotograaf Rob van Willige.
Meer foto's zijn te vinden in ons fotoalbum.

exmijs1
Maikel de Harder kopt  de openingstreffer binnen

exmijs2
Jaimy Schaap hield zijn doel schoon

exmijs3
Danny van den Meiracker torent boven iedereen uit, maar scoorde vanmiddag niet


Alle video's

Recente media

Alle video's