Het eerste

Volgen op

Wedstrijdgegevens


2 - 0

IJsselmeervogels - TOV Baarn
zaterdag 25 juli 2020,

Ahmed el Azzouti (1-0, '34)
Christos Ibrahim (2-0, '83)

Toeschouwers: 450

Bekijk opstellingen

Vogels starten met bescheiden overwinning 

IJsselmeervogels heeft in haar eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen een bescheiden overwinning geboekt op het Baarnse v.v. TOV. De formatie van nieuwbakken trainer Berry Smit won op de eigen Westmaat met 2-0. De goals werden verdeeld over de twee helften en werden gemaakt door Ahmed el Azzouti en Christos Ibrahim (Onder 23).

Trainer Smit koos ervoor om beide helften een ander elftal binnen de lijnen te sturen. Zo kwamen in totaal 22 spelers in actie. Enkel reservedoelman Julian Prinsen, verdedigers Timo Kozjak en Bjorn van Gorkom, middenvelders Eef van Riel, Vincent Muis en Steff van Rooijen en aanvaller Dylan Chiazor kwamen zodoende niet in actie. Laatstgenoemde ontbrak overigens volledig vanwege een proefstage bij een club in Duitsland. 

vvtov thuis 2Huib Oversloot heeft de bal in het vizier

De gasten uit het nabijgelegen Baarn hadden de bekendste namen niet op, maar naast het veld staan: Henk van Zoeren en Maurice van de Wilt vormen het trainersduo. Van Zoeren zal dit nog doen tot december, waarna Van de Wilt, voormalig spits van onder meer SV Spakenburg, volledig op eigen benen zal staan. Van Zoeren zal zich op zijn beurt vanaf dat moment kunnen richten op het assistent-trainerschap van het Onder 23-team van IJsselmeervogels.

vvtov thuis 3

De 1-0 viel na ruim een half uur spelen en was een aanval uit het spreekwoordelijke boekje. Ahmed el Azzouti zette zelf een aanval op, waarbij hij Danny van den Meiracker bediende. Laatstgenoemde was - hoewel volledig vrijstaand - niet zelfzuchtig en gunde El Azzouti de eerste treffer van de oefencampagne.  

De tweede helft moest TOV, dat niet de luxe van het inbrengen van een volledig nieuw elftal had, verder terug en mag IJsselmeervogels enkel kritisch zijn dat het het scorebord niet vaker in werking zette. Met name de van LRC Leerdam overgekomen Arwin van Soest en de rossige Joey Lieshout waren enkele malen dichtbij.

vvtov thuis 5Joey Lieshout kwam deze zomer over van Jong De Graafschap

De eer van de tweede treffer was voor Christos Ibrahim. De aanvaller annex middenvelder, in de jeugd uitkomend voor CJVV, Vitesse en IJsselmeervogels, liet zich van zijn beste kant zien en mocht met nog een kleine tien minuten op de klok van zo'n 20 meter afvuren. Zijn schot belandde in de lange hoek en betekende de 2-0, wat later de eindstand zou blijken.

vvtov thuis 4Christos Ibrahim (Onder 23) haalt uit 

Volgende week gaat de oefencampagne verder en ontvangen we Derdedivisionist DOVO. Ook voor deze wedstrijd dient publiek zich aan te melden. 

Tekst en fotografie: IJsselmeervogels Media / Stephan Nagel

Bekijk hier de foto's, gemaakt door Stephan Nagel
Bekijk hier de foto's, gemaakt door Rob van Willige 


TOV Baarn

Opstelling onbekend
Alle video's

Recente media

Alle video's