J.N.M. Bakker, G.W.G. van Hout
Vierde official:
M.M.G.A. Peijnenburg

Vogels komen tekort in Noordwijk

Het is IJsselmeervogels niet gelukt de derde wedstrijd van het seizoen in de Jack's League in winst om te zetten. In Noordwijk werd het 3-2 voor de thuisploeg.

Het eerste kwartier had IJsselmeervogels het beste van het spel en daarna nam Noordwijk langzaamaan de regie over.
De Vogels kwamen via een fraaie boogbal van Steven Sánchez Angulo nog wel op voorsprong, maar zagen Noordwijk net voor rust gelijk komen. Yoeri de Winter kopte de bal achter Jaimy Schaap.

Sánchez Angulo opende de score in Noordwijk

De tweede helft was van de kant van De Vogels niet best. Al snel kwam Noordwijk op voorsprong door een omhaal van Stef van der Zalm. IJsselmeervogels probeerde wel, maar kon geen vuist maken.
Noordwijk deed dit wel en leek het duel al na 67 minuten te beslissen. Marc de Kruijs dompelde De Vogels in rouw.

Het kon allemaal nog erger worden, maar de thuisclub verzuimde de ultieme nekslag uit te delen, waardoor het met een schlemielige treffer toch zomaar weer spannend zou kunnen worden. Deze treffer kwam helaas te laat. debutant Rydell Poepon scoorde in de vierde minuut van de blessuretijd en helaas kwam de gelijkmaker niet meer, al was invaller Khalid Tadmine in de slotseconde nog wel erg dichtbij. Helaas dus geen gelijkmaker, wat eerlijk gezegd ook niet terecht, maar uiteraard wel erg lekker zou zijn.

Volgende week een nieuwe poging om de eerste driepunter binnen te halen. ASWH, 16e met evenveel punten als IJsselmeervogels, komt dan op bezoek. Op De Westmaat wordt om 15:00 uur afgetrapt.