Khalid Tadmine (1-1, '49)
Michael de Niet (2-1, '92)

Toeschouwers: 650

Vogels in slotfase onderuit

Na de nederlaag tegen Katwijk ging ook de wedstrijd in Scheveningen verloren. In de blessuretijd van de tweede helft sloeg het noodlot toe en maakte de thuisclub er 1-2 van.

Over de eerste helft valt vrij weinig te zeggen. Deze was van een zeer lage amusementswaarde. Scheveningen kreeg één kans en deze ging er in. Michael de Niet werkte een voorzet van rechts binnen 1-0.

In de tweede helft leek IJsselmeervogels er meer van te maken. Al na vier minuten stond de gelijkmaker op het bord. De treffer van Khalid Tadmine leek verdacht veel op de Scheveningse openingstreffer. De meegereisde Rooie supporters gingen er goed voor zitten. Er leek namelijk meer in te zitten.

Khalid Tadmine maakte de gelijkmaker

Met het inbrengen van Danny van den Meiracker, die in het duel bij Koninklijke HFC op 18 september geblesseerd uitviel en zijn rentree maakte, kwam er meer rust in het spel doordat hij als aanspeelpunt gebruikt werd. Helaas resulteerde dit niet in een winnende treffer. Rydell Poepon was er na een één-twee met Van den Meiracker dichtbij, maar raakte de paal.

Zoals eerder genoemd kwam er toch een winnaar. Een zeer matig weggewerkte voorzet kwam voor de voeten van Michael de Niet. Hij twijfelde geen seconde en schoot de bal laag in de hoek, onhoudbaar voor keeper Jaimy Schaap.

Zo eindigde een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende dus met een 2-1 uitslag op het scorebord.

Helaas zullen we deze nederlaag niet snel weg kunnen poetsen met een nieuwe overwinning. De derby die volgende week op het programma staat wordt hoogstwaarschijnlijk niet gespeeld en het is nog onbekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld kan gaan worden. Houd hiervoor onze kanalen in de gaten.