Vierde official:
A.J.F. Midden

Bekijk opstellingen

Slordig HHC spaart IJsselmeervogels; 2-0

IJsselmeervogels verloor zaterdagmiddag met 2-0 van HHC Hardenberg en is afgegleden naar de één-na-laatste plaats op de ranglijst.

Het begin was nog wel redelijk, maar toen de thuisploeg, in minuut 33, de score opende en een dikke minuut later de tweede treffer binnenschoot was IJsselmeervogels het kwijt. Het vertrouwen leek uit de ploeg te vloeien en aanspraak op een aansluitingstreffer was er nauwelijks.

De grootste kans van IJsselmeervogels was toen al een tijdje achter de rug. In de vierde minuut schoot Morad el Haddouti net naast de paal.

De rest van de wedstrijd was voor de meegereisde supporters (gezien het spel van de laatste weken waren dat er nog vrij veel, waarvoor complimenten!) niet om aan te zien. Er mag van geluk gesproken worden dat de Hardenbergers hun vizier totaal niet goed hadden afgesteld vanmiddag. Vooral de tweede helft was een kansenregen voor de thuisploeg.

Dinsdagavond krijgt ons eerste elftal de kans zich te revancheren. Dan komt derdedivisionist Hoek op bezoek op De Westmaat. De wedstrijd in het kader van de KNVB Beker wordt afgewerkt om 20:00 uur. Volgende week zaterdag komt regerend landskampioen Katwijk op bezoek.

Ondanks de pijnlijke nederlaag wensen wij jullie een fijn weekend en zien we jullie de komende wedstrijden graag op De Westmaat.