Het eerste

Volgen op

Wedstrijdgegevens


0 - 2

IJsselmeervogels - Scheveningen
zaterdag 20 mei 2023,

Michael de Niet (0-1, '15)
Lex Immers (2-0, '88)

Toeschouwers: 600
Scheidsrechter:
J. te Kloeze
Assistent-scheidrechter:
G. van Mun, T. Balta
Vierde official:
S.J.F. Huijs

Bekijk opstellingen

Nacompetitie onafwendbaar na nederlaag in Scheveningen

IJsselmeervogels verloor zaterdagmiddag met 2-0 van Scheveningen en hiermee is het spelen van nacompetitie onafwendbaar.

Door de resultaten op de andere velden maakte het ook niet uit, al hadden we gewonnen. Concurrenten sv T.E.C. en Excelsior Maassluis wonnen beide hun wedstrijd waardoor ons lot al bezegeld was.

Dan de wedstrijd zelf. IJsselmeervogels was niet bij machte het de Scheveningers erg moeilijk te maken. Enkele vrije trappen waren het enige echte wapenfeit van De Vogels. De thuisclub kwam al snel op voorsprong door Michael de Niet en freeweelde de wedstrijd door. Doordat op de andere velden de uitslagen niet gunstig waren (Scheveningen had minimaal een punt nodig) was het ook aan de kant van Scheveningen oppassen voor een tegentreffer. Door een late treffer van Lex Immers wisten de Houtrust bewoners dat de klus definitief geklaard was.

Voor De Vogels geldt dat sowieso niet. Duidelijk is dat wedstrijden voor de nacompetitie gespeeld moeten worden. Dat de tegenstander Hercules wordt is nog niet helemaal zeker, maar de kans is wel zeer groot dat op 31 mei naar Utrecht afgereisd moet worden.

Voordat dit zover is krijgen we volgende week Quick Boys nog op bezoek. De club uit Katwijk zal nog gas willen geven om de derde periodetitel op te eisen. Voor De Vogels rest de eer.

Een fijn weekend toegewenst en tot volgende week!

Foto’s: Shane Winsser (ProShots), meer foto’s in ons fotoalbum

De samenvatting is te zien op de site van Eyecons