Nieuws

Volgen op

Verdonkschot: “De druk ligt bij ons”

IJsselmeervogels Media blikt met Ted Verdonkschot vooruit op de komende wedstrijd in de Tweede divisie.

Persaccreditaties derby

Vanavond zijn de accreditaties voor de derby der derby's naar de pers gestuurd.

Speler van het jaar, AFC uit

IJsselmeervogels won afgelopen zaterdag met 2-3 van AFC. De Speler van het jaar-jury geeft net als vorig seizoen, elke week cijfers aan de spelers. Op basis hiervan wordt een top-3 samengesteld.

Vogels winnen spektakelstuk in Amsterdam

IJsselmeervogels won de eerste officiële wedstrijd van het jaar 2019 met 2-3 bij koploper AFC en zag daardoor het gat slinken naar twee punten. Debutant Maurice de Ruiter was de gevierde man, want hij schoot diep in blessuretijd een penalty binnen.

Het wedstrijdverslag >>>

Contractverlenging Ted Verdonkschot

IJsselmeervogels is op het trainingskamp in Breda een contractverlenging met hoofdtrainer Ted Verdonkschot overeengekomen. De ervaren Haarlemse trainer verlengde zijn contract met één jaar, tot de zomer van 2020.

Van Diermen: “Deal met alleen maar winnaars”

Woensdagavond werd officieel bekend dat Soufyan Moro tot het eind van dit seizoen wordt verhuurd aan DVS’33 en dat Maurice de Ruiter de omgekeerde weg bewandelt. André van Diermen is verguld met de deal.

Tijdelijke overstap voor Soufyan Moro en Maurice de Ruiter

Het bestuur van DVS '33 Ermelo en die van IJsselmeervogels hebben een akkoord bereikt over de tijdelijke ruil van Maurice de Ruiter en Soufyan Moro. Deze overeenkomst gaat per direct in en duurt tot aan de zomerstop van 2019.

Steun VVIJV tegen AFC: voorverkoop 8 en 10 januari

Aanstaande zaterdag 12 januari neemt IJsselmeervogels het op sportpark Goed Genoeg op tegen AFC Amsterdam. Een absolute kraker tussen de nummer 1 en 2 van de Tweede divisie. Wint IJsselmeervogels, dan is het verschil nog maar twee punten en ligt de titelstrijd weer helemaal open. Uw steun is daarbij van groot belang!

Op dinsdag 8 en donderdag 10 januari vinden er twee voorverkoopavonden plaats, tussen 19:30 en 21:00 uur. Voor slechts 12 euro voegt u zich bij een grote schare supporters die afreizen naar de hoofdstad. Inmiddels zijn al vier (!) bussen vol en daar kunnen er nog (veel) meer bij.

Met de bus afreizen naar AFC scheelt bovendien de nodige kopzorgen. Gratis parkeren is een uitdaging bij sportpark Goed Genoeg en in de bus is bovendien de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Komt u IJsselmeervogels steunen in Amsterdam?

Van Riel langer bij IJsselmeervogels

Middenvelder Eef van Riel heeft zijn contract bij IJsselmeervogels verlengd. De 26-jarige in Nijmegen woonachtige Van Riel kwam deze week een contractverlenging overeen met de technische commissie van IJsselmeervogels, waardoor hij tot 2020 is vastgelegd.

Speler van het jaar 2017/18: Jaimy Schaap

Jaimy Schaap is op de vrijwilligersavond/kerstborrel gehuldigd als beste speler van IJsselmeervogels van het seizoen 2017/18.

Alle evenementen

Evenementen

15
feb
Gooische Vrouwenbingo

Gooische Vrouwenbingo
Kantine

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's