Nieuws

Volgen op

Twee jaar verlengd: Lammert Geert Heek

De technische commissie heeft ook het contract van Lammert Geert Heek met twee jaar verlengd. De club kwam donderdag tot overeenstemming met de 23-jarige doelman voor een contractverlenging tot 2021.

Heek, in het dagelijks leven online marketeer, speelt al sinds de Onder-8 bij IJsselmeervogels. De afgelopen seizoenen speelde Heek, na daarvoor enige tijd gestopt te zijn geweest, in de B-selectie. Vanaf deze zomer, of eigenlijk al iets daarvoor, is de boomlange doelman actief in de A-selectie en dat geschiedt in dusdanige tevredenheid dat een contractverlenging uiteindelijk het gevolg is.

André van Diermen daarover: “Lammert Geert is sinds twee jaar weer aangesloten bij IJsselmeervogels en heeft zich sindsdien stormachtig ontwikkeld, tot tevredenheid van de technische staf en technische commissie. We wilden die ontwikkeling graag belonen met een contractverlenging van twee jaar. Bovendien past Lammert Geert goed in de club en in het keeperstrio, is het een eigen jongen en zien we als technische commissie nog voldoende rek in zijn ontwikkeling.

Heek wacht nog op zijn officiële debuut voor IJsselmeervogels 1, maar zat intussen wel diverse malen op de bank. We feliciteren hem met zijn contractverlenging en wensen Lammert Geert een goede doorontwikkeling met bijbehorende sportieve successen toe.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
feb
Officiële opening kantine

Officiële opening kantine
Kantine

1
mrt
Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.

Koppel darttoernooi Supportersclub N.A.S.
Kantine IJsselmeervogels

15
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's