Nieuws

Volgen op

Tijdelijke overstap voor Soufyan Moro en Maurice de Ruiter

Het bestuur van DVS '33 Ermelo en die van IJsselmeervogels hebben een akkoord bereikt over de tijdelijke ruil van Maurice de Ruiter en Soufyan Moro. Deze overeenkomst gaat per direct in en duurt tot aan de zomerstop van 2019.

Maurice de Ruiter

De in Harderwijk geboren Maurice de Ruiter (27) startte zijn voetballoopbaan bij Zwart Wit ’63. In de jeugdopleiding stapte de aanvaller over naar DVS ’33, waar hij later doorbrak in het eerste elftal. In de zomer van 2013 stapte De Ruiter kort over naar Go Ahead Eagles, maar keerde al snel weer terug bij DVS.

In december van vorig jaar heeft Maurice de Ruiter de technische commissie laten weten geen motivatie te hebben om nog voor DVS uit te komen. Na verschillende gesprekken tussen de betrokkenen is besloten dat een tijdelijk vertrek van De Ruiter het beste is voor beide partijen.

Soufyan Moro

De in Amsterdam geboren Soufyan Moro (25) speelt sinds de winter van 2017 bij IJsselmeervogels. Daarvoor speelde de aanvallende middenvelder, die ook op de flanken uit de voeten kan, voor onder meer FC Volendam, FC Utrecht, PEC Zwolle en Fortuna Sittard.

Door een verminderde hoeveelheid speeltijd maakte Soufyan Moro in november bekend na dit seizoen te willen vertrekken. Door de ontstane situatie rondom Maurice de Ruiter zijn de TC van IJsselmeervogels en DVS ’33 versneld in gesprek geraakt, waardoor beide spelers tot het einde van het seizoen de tijdelijke overstap zullen maken naar de andere club.

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Feestmarkt 2019

Feestmarkt 2019
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's