Nieuws

Volgen op

Aanmelden IJsselmeervogels - DVS'33

De aanmelding voor IJsselmeervogels - DVS'33 is nu geopend voor iedereen. De aanmelding start op donderdag 29 juli om 12:00 uur. Lees hier alles over de manier waarop je je kunt aanmelden.

In tegenstelling tot eerdere wedstrijden, kan voor deze wedstrijd iedereen zich aanmelden. Er is dus geen relatienummer nodig.

Het is helaas niet mogelijk om zitplaatsen te reserveren. Sponsoren en tribunejaarkaarthouders kunnen op het terrein voor de kantine een tribunekaart ophalen op vertoon van een sponsorpas of tribunepas, zo lang de voorraad strekt.

Ga naar de ticketsite: ijsselmeervogels.ticketteam.com. Je komt dan in het volgende scherm. 

web2

Kies hier de juiste datum (31 juli, in de plaatjes zie je het voorbeeld voor 24 juli). Dan krijg je een overzicht te zien van de beschikbare vakken met het aantal kaarten dat nog beschikbaar is:

web3

Kies een vak en kies voor 1 kaart (dit is het maximum aantal per bestelling). Klik op "Volgende". Je komt dan in het volgende scherm:

web4

Klik op de knop "Volgende" en doorloop de stappen om je gegevens in te vullen. Let goed op bij het invullen van je e-mailadres. Om fouten te voorkomen, moet je dit e-mailadres 2x invullen. Check dit aub goed! Je ticket krijg je per mail toegestuurd.

Als je alle gegevens hebt ingevuld klik je weer op "Volgende". Je krijgt dan een overzicht te zien van je bestelling:

web5

Klik nog eenmaal op "Volgende". Je bestelling wordt dan geplaatst. Na enige tijd krijg je de volgende bevestiging te zien:

web6

De tickets worden per e-mail verstuurd naar het opgeven mailadres.

Veel voorkomende problemen:

1. Ik krijg geen e-mail. Check eerst of de mail niet in de spam terecht gekomen is.

Terug

Deel via