Nieuws

Volgen op

Aanmelden IJsselmeervogels - OFC

De aanmelding voor IJsselmeervogels - OFC voor sponsoren en leden is nu geopend. Lees hier alles over de manier waarop je je kunt aanmelden.

Let op: alleen sponsoren en leden kunnen zich aanmelden voor een gratis kaartje voor deze wedstrijd. Om je te kunnen aanmelden moet je je relatienummer hebben. Dit staat op je leden- of sponsorpas. Het nummer blijft van seizoen tot seizoen hetzelfde. Als je nieuwe pas dus nog niet binnen is, dan kun je het nummer van je oude pas gebruiken.

Het is helaas niet mogelijk om zitplaatsen te reserveren.

Ga naar de ticketsite: ijsselmeervogels.ticketteam.com. Je komt dan in het volgende scherm.

web1

Vul je relatienummer in. Deze stap is vereist. Klik op "Toepassen" en daarna op "Volgende". Je komt dan in het volgende scherm:

web2

Kies hier de juiste datum (24 juli). Dan krijg je een overzicht te zien van de beschikbare vakken met het aantal kaarten dat nog beschikbaar is:

web3

Kies een vak en kies voor 1 kaart (dit is het maximum aantal per bestelling). Klik op "Volgende". Je komt dan in het volgende scherm:

web4

Klik op de knop "Volgende" en doorloop de stappen om je gegevens in te vullen. Let goed op bij het invullen van je e-mailadres. Om fouten te voorkomen, moet je dit e-mailadres 2x invullen. Check dit aub goed! Je ticket krijg je per mail toegestuurd.

Als je alle gegevens hebt ingevuld klik je weer op "Volgende". Je krijgt dan een overzicht te zien van je bestelling:

web5

Klik nog eenmaal op "Volgende". Je bestelling wordt dan geplaatst. Na enige tijd krijg je de volgende bevestiging te zien:

web6

De tickets worden per e-mail verstuurd naar het opgeven mailadres.

Veel voorkomende problemen:

1. Ik krijg geen e-mail. Check eerst of de mail niet in de spam terecht gekomen is.

Terug

Deel via