Nieuws

Volgen op

Belangrijke informatie over IJsselmeervogels - TOV

Zaterdag 25 juli speelt onze A-selectie de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. We zijn blij weer een voetbalwedstrijd te kunnen organiseren maar benadrukken dat er bijzondere maatregelen gelden. Lees de volgende informatie aub goed door:

Toegang

De toegang tot deze oefenwedstrijd is gratis, maar wel beperkt. Alle bezoekers moeten zich registreren; dat betekent dat iedere bezoeker naam, contactgegevens en een gezondheidsverklaring moet invullen. Dat kan vanaf later vandaag online voor supporters van IJsselmeervogels. Je krijgt dan een (gratis) ticket per e-mail thuisgestuurd. Op de wedstrijddag kun je bij de hoofdingang deze gegevens ook invullen. Beide types kaarten hebben een barcode die gescand wordt bij een van de ingangen.

Om het gebruik van de hele ruimte rond het veld te stimuleren en om de stroom van mensen zo veel mogelijk te beperken, zullen we ook de ingang bij de sporthal gebruiken. Deze ingang kan gebruikt worden door iedereen die online een ticket heeft besteld. Toegang is mogelijk vanaf 13:00 uur.

Uitsupporters

Aan TOV is een beperkt aantal kaarten ter beschikking gesteld. Deze worden door het bestuur van TOV verdeeld.

Vol=vol

De toegang is beperkt tot maximaal 500 bezoekers en vol=vol. We realiseren ons terdege dat dit een forse beperking is en dat we naar verwachting veel mensen zullen moeten teleurstellen. Wij vragen nadrukkelijk om uw begrip in dezen. Op het moment dat de capaciteit bereikt is, zullen de hekken gesloten worden en blijven tot na de wedstrijd.

Staanplaatsen

Voor staanplaatsen zullen we de lijnen (rijen) waar mensen mogen staan markeren. Op deze lijn mogen dan mensen staan, mits ze onderling voldoende afstand houden. Gebruik de ruimte rondom het hele veld, ook achter beide doelen om zoveel mogelijk mensen een plaats te bieden.

Zitplaatsen

Op de hoofdtribune kunnen we maximaal 150 op de hoofdtribune toelaten. Op de hoofdtribune zal de helft van de rijen worden afgeschermd. Op deze rijen mag absoluut niet plaats genomen worden. Op de vrije rijen geldt dat er voldoende afstand gehouden moet worden: dat betekent minstens 2 stoelen vrij houden tussen mensen die niet uit een huishouden komen. Er is slechts één toegang, alleen beneden bij de pantry. Mensen die toegelaten worden krijgen een sticker op hun ticket. Tribuneplaatsen zijn voorbehouden aan mensen die tribunejaarkaarthouder zijn of sponsor op vertoon van hun pas. Ook hier geldt dat we veel minder plekken hebben dan normaal en dat we veel mensen moeten teleurstellen.

Het sponsorhome blijft gesloten tijdens de oefenwedstrijden. Mensen met een zitplaats kunnen in de rust koffie halen bij een van de pantry’s. Dit met inachtneming van de anderhalvemeterregel bij het bestellen.

Kantine & pantries

Voor de wedstrijd en in de rust zal het mogelijk zijn om bij de pantry’s aan weerszijden van de hoofdtribune koffie of frisdrank te halen. Ook bij de overdekte staantribune zal er een horecapunt komen. Deze verkooppunten gelden als afhaalloket, dat betekent dat de gekochte consumpties meegenomen moeten worden naar de aangewezen plaats.

De kantine zal pas open op het moment dat toegangscontrole begint. De kantine heeft een maximum capaciteit van 90 mensen, ook hier geldt vol=vol. Ook na afloop van de wedstrijd geldt dat als de kantine vol is, we iedereen vriendelijk moeten verzoeken om huiswaarts te keren.

Pers

Pers moet zich van tevoren aanmelden bij onze persvoorlichter via [email protected] We hebben 4 zitplaatsen gereserveerd. Bij meer belangstelling zal voorrang gegeven worden aan de vaste verslaggevers.

Ten slotte

We doen een dringend beroep op iedereen om de aanwijzigingen van de toezichthouders en de stewards op te volgen. In overleg met de lokale overheid willen we deze oefenperiode gebruiken om de procedures rond toegang te testen om zo goed voorbereid het nieuwe seizoen in te gaan. Een van de zaken die we willen testen is het toewijzen van staanplaatsen. Dit gaat alleen mogelijk zijn als iedereen zich goed aan de regels houdt. Met name het bewaken van 1,5 m afstand is zeer belangrijk. 

Na iedere oefenwedstrijd zullen we evalueren en de procedures waar nodig aanpassen. We realiseren ons dat deze procedure verre van perfect is en dat we veel mensen zullen moeten teleurstellen. We vragen hiervoor uw begrip.

Het bestuur

 

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's