Nieuws

Volgen op

Bijvelden opnieuw in het licht gezet

Namens de Club van 100 van IJsselmeervogels overhandigden Henk de Graaf en Willem Koelewijn op symbolische wijze de nieuwe lichtinstallatie van de velden 2, 3 en 4.

Dankzij deze club van trouwe supporters zijn er de afgelopen jaren al diverse projecten mogelijk gemaakt. Het meest recente, de aanschaf van de personenbusjes, liep af, dus werd gekeken naar een nieuw project.

Deze werd gevonden in het vervangen van de lichtinstallatie op de bijvelden van ons sportpark. De traditionele verlichting voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd en de lichtopbrengst was ver onder het gewenste niveau. Om het allemaal toekomstbestendig te maken zijn hier compleet nieuwe lichtmasten geplaatst. Er is voor gekozen om veld 3 te voorzien van wedstrijdverlichting in plaats van trainingsverlichting. Met deze upgrade is het mogelijk om in de avonduren op dit veld inhaal- en oefenwedstrijden te spelen. Tot voor kort kon dit alleen op het hoofdveld.

Bij de velden 2 en 4 zijn de bestaande lichtmasten aangepakt. Alle armaturen zijn voorzien van LED verlichting. Dit is met het oog op het milieu en levert een aanzienlijke besparing op de energiekosten op.

Martin Koelewijn, bestuurslid algemene zaken, bedankte in een informele sfeer de Club van 100 hartelijk en sprak de wens uit dat er nog vele projecten op deze wijze kunnen worden gefinancierd en uitgevoerd.

Een geweldig gebaar van de Club van 100 die nog altijd leden kan gebruiken. Zij streven naar tastbare doelen waar iedereen binnen de club van kan profiteren. Met dit project is dat meer dan gelukt.

 
Henk de Graaf en Willem Koelewijn (De Club van 100) overhandigen de lichtinstallatie aan bestuurslid algemene zaken, Martin Koelewijn.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen