Nieuws

Volgen op

Bradley Martis verlengt tot 2024

Bradley Martis heeft zijn contract opengebroken en zijn verbintenis bij onze club met een jaar verlengd, zo laat de technische commissie weten. Door de contractverlenging ligt de linkerverdediger nu tot 2024 vast.

Martis, ooit begonnen in de jeugdopleiding van het Haagse v.v. WIK, kwam in de winter van het seizoen 2021/22 over van het Sloveense NK Celje na eerder van de jeugdopleiding tot aan het eerste elftal bij Sparta Rotterdam te hebben gespeeld. Zijn komst bij IJsselmeervogels resulteerde direct in een basisplaats, met de twee belangrijke goals tegen G.V.V.V. als persoonlijk hoogtepunt. De vleugelverdediger is door zijn goede spel al snel in de rode harten gesloten.

Deze zomer maakte de 24-jarige Martis deel uit van de nationale ploeg van Curaçao, om deel te nemen aan de Nations League. Daarnaast liep de vleugelverdediger recent nog stage bij TOP Oss. De technische commissie is daarom verguld met de contractverlenging: "Bradley heeft zich door zijn goede spel in het afgelopen half jaar goed geprofileerd, getuige ook zijn oproep voor de nationale ploeg en de profinteresse. Dat was voor ons reden genoeg om snel met hem aan tafel te gaan. Bradley heeft het bij ons erg naar zijn zin en wij zijn andersom erg tevreden met hem, wat heeft geleid tot deze tussentijdse verlenging."

Bradley, gefeliciteerd met deze contractverlenging. We wensen je vanaf deze plaats vele mooie, sportieve momenten toe!

Bradley actie

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

13
aug
IJsselmeervogels 90 jaar Release Event

IJsselmeervogels 90 jaar Release Event
De Westmaat

31
aug
IJsselmeervogels 90 Jaar

IJsselmeervogels 90 Jaar "Dag van de Ouderen"
NAS-Plein

Alle evenementen