Nieuws

Volgen op

Coronamaatregelen - informatie bezoekende teams

Met ingang van 15 november zijn nieuwe coronamaatregelen van kracht. Dit betekent het volgende:

  • Bij sporten op binnensportlocaties is er voor sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist. Dit geldt dus ook voor het zaalvoetbal. Bij het betreden van de locatie zal een CTB getoond moeten worden.
  • Voor de buitensport geldt dat alléén voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras een CTB getoond moet worden door spelers van 18 jaar en ouder. 
  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Deze laatste groep (strikt noodzakelijke rij-ouders) moeten bij binnenlocaties wel een CTB tonen. 

Concreet betekent dit het volgende:

Toegang Sportpark

  • Alleen ingang Zuid A is geopend. Alle andere ingangen zijn gesloten.
  • Op zaterdagen kun je de kleedkamers en bijvelden alleen bereiken via de kant van de hoofdtribune. De andere doorgangen worden afgesloten.
  • Bij de geopende doorgang worden alleen spelers en begeleiding die òf een dienstkaart van IJsselmeervogels heeft, òf een polsbandje.
  • Spelers van 18 jaar en ouder dienen hier een coronatoegangsbewijs te laten zien om toegang te krijgen tot binnenruimtes.

Bezoekende teams

De begeleiding van bezoekende teams wordt gevraagd zich te melden bij het wedstrijdsecretariaat (direct achter ingang Zuid A). Daar krijgt ieder team een envelop met daarin polsbandjes voor de begeleiding. Teams uit de onderbouw (JO13 en jonger) krijgen 5 polsbandjes, teams uit de bovenbouw krijgen 7 polsbandjes per team. Dit is voor begeleiding en eventuele rijouders. Andere mensen die meekomen kunnen we dus helaas geen toegang bieden tot de kleedkamers en velden. Zij kunnen (vanaf 11:00 uur) terecht in de kantine of anders in ons mooie dorp.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn dus helaas niet welkom. Dit geldt zowel voor de trainingen als voor eventuele wedstrijden. We doen een zeer dringend beroep aan iedereen om zich hier ook aan te houden en ook niet met meer 'rijouders' naar een wedstrijd te gaan dan strikt noodzakelijk.

Sporters die klaar zijn met hun sportactiviteit worden daarna bezoekers en moeten vanuit die hoedanigheid de sportvelden, tribunes en sportlocaties op de sportaccommodatie verlaten.

Sporthal

Zaalvoetbal: als er gezaalvoetbald wordt, wordt er gecontroleerd bij de ingang van de sporthal. Geen CTB: dan mag je niet naar binnen.

Kleedkamers doordeweeks

Om toegang te krijgen tot de kleedkamergebouwen (tribune en Emmely House) is een CTB verplicht. Spelende leden die geen CTB kunnen tonen mogen helaas niet naar binnen en zullen zich dus thuis moeten omkleden.

Kantine

De kantine is alleen geopend op zaterdag. Tot 11:00 uur alleen voor afhaal, waarbij dan wel een mondkapje verplicht is. Van 11:00 - 20:00 is de kantine geopend met vaste zitplaatsen. Voor bezoekers van 18 jaar en ouder is een CTB vereist.

Wij willen iedereen oproepen om zelf ook je verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van het kunnen betreden van binnenruimtes en specifiek het betreden van de kleedkamer. Daarnaast doen we een dringend beroep op iedereen om het de vrijwilligers van de club niet onnodig moeilijker te maken dan het al is. Het gedrag van onze sporters/publiek wordt medebepalend voor mogelijke toekomstige maatregelen van de overheid.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
dec
Kerstborrel

Kerstborrel
Clubhuis

11
feb
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen