Nieuws

Volgen op

Excuses Voetbalcity

We hadden een mooie voetbalmiddag voor ogen voor onze jongste jeugd in kader van de week van IJsselmeervogels, helaas is het anders verlopen dan wij voor ogen hadden en willen daar een oprecht excuus voor maken!

Al jaren is Voetbalcity een groot succes en genieten kinderen met volle teugen. Wij kunnen bij dit evenement niet zonder vrijwilligers die de kinderen begeleiden en hier is het deze keer misgegaan. Ondanks onze dringende oproep eerder, zijn we er niet in geslaagd om voldoende vrijwilligers te vinden. Hierdoor is het, op zichzelf zo leuke evenement, anders verlopen dan de organisatie voor ogen had! Na alle voorbereidingen was het ook te laat om het evenement te cancelen. We betreuren ten zeerste dat er te weinig begeleiding was voor de grote hoeveelheid enthousiaste kinderen, dit had niet mogen gebeuren! We willen de vrijwilligers die mee geholpen hebben of tijdens de middag zelf alsnog geholpen hebben van deze zijde bedanken. Tevens dank aan de organisatie van Voetbalcity.

Wij zullen ons gaan beraden over hoe om te gaan met evenementen waarvoor uiteindelijk onvoldoende begeleiding te regelen is. De problemen van vandaag kunnen wij niet ongedaan maken, maar we zullen voor de toekomst zeker stappen nemen in deze. Wij hopen op uw begrip.....

Namens bestuur, Esmeralda van Halteren

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

18
juli
Herubo-toernooi

Herubo-toernooi
Sportpark de Westmaat

24
juli
Buitenbingo

Buitenbingo
Terras voor het clubhuis

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's