Nieuws

Volgen op

EMB 24 uitverkocht, reservelijst geopend

Op vrijdag 1 maart staat de jaarlijkse Echte Mannen Bingo weer op het programma. Voor wie het niet kent: De Echte Mannen Bingo is inmiddels een echt begrip binnen onze club, een gezellige avond met je vrienden waarbij je bovendien kans maakt op fantastische prijzen zoals een waardebon t.w.v. €1.000,- voor een buitenlandse voetbal- of sportreis.

Uitverkocht, maar Reservelijst geopend
De reservering van de kaarten voor de Echte Mannen Bingo 2024 startte maandag 5 februari om 12:00 uur. Hierbij hanteerden we het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ principe. Zoals verwacht zijn alle kaarten voor dit evenement inmiddels al heel snel uitverkocht. De ervaring leert echter wel dat er altijd nog wel wat afmeldingen komen. Wil je nog een kans maken op deelname aan de Echte Mannen Bingo 2024? Stuur dan een mail [email protected] of [email protected], zodat zij je op de reservelijst kunnen plaatsen. 

Deelname is voorbehouden aan leden van onze voetbalvereniging. Bij het aanmelden dien je je naam en lidnummer te vermelden. Bij het aanmelden van groepen dien je elke naam en lidnummer te vermelden. Het lidnummer vind je op de achterzijde van je ledenkaart. De kaarten kunnen worden opgehaald op donderdag 15 of donderdag 22 februari in de kantine, daarover volgt nog meer informatie. 

Een kaart voor deze onvergetelijke avond kost €30,- Voor dat bedrag ontvang je een consumptie bij binnenkomst, een bingoboekje, een verrassingsspel en natuurlijk een gezellige avond in ons rooie clubhuis. 

EMB 2024

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

28
aug
Futsal Pre-seasons Cup #3

Futsal Pre-seasons Cup #3
Sporthal De Toekomst

29
aug
Futsal Pre-seasons Cup #4

Futsal Pre-seasons Cup #4
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen