Nieuws

Volgen op

250 keer Mike van de Laar

Afgelopen zaterdag in het uitduel tegen Quick Boys speelde Mike van de Laar zijn 250ste officiële wedstrijd in de hoofdmacht van IJsselmeervogels. Een fantastische mijlpaal waar we uiteraard als club graag even bij stil staan.

Reeds tien seizoenen is Mike speler van de A-selectie. Zijn debuut vond plaatst op 23 oktober 2010 in het districtsbekerduel tegen FC Almere, dat met 5-0 werd gewonnen.

Trainer Jan Zoutman liet de pas 17 jarige invallen voor Cerezo Fung a Wing. Het zou het begin worden van een fraaie voetbalcarrière, waaraan op 26 november 2016 een voortijdig einde leek te komen. Tijdens de competitiewedstrijd tegen Jong FC Groningen sloeg het noodlot toe. Mike moest geblesseerd het veld verlaten en bleek een zware kruisbandblessure te hebben. Voor de revalidatie stond bijna een vol jaar gepland. De gedreven Mike knokte en trainde om zo snel mogelijk zijn plaats in de hoofdmacht van IJsselmeervogels terug te veroveren. Mede door de enorme steun van pa en ma Van de Laar lukte het om negen maanden later zijn officiële rentree te maken. Een fantastische overwinning!

Nu de 250 is bereikt heeft Mike de bijbehorende schaal en felicitaties verdiend. De huldiging moet echter even op zich laten wachten. U begrijpt dat we dit niet zonder publiek gaan doen en wordt op de hoogte gehouden wanneer dit wel plaatsvind. We sluiten af met de welgemeende felicitaties aan Mike van de Laar.

Mike van de Laar 250x

Debuut: 23 oktober 2010

Competitie

207

KNVB beker

16

Districtbeker

26

Supercup

1

Winst

129

Verlies

70

Gelijkspel

51

Doelpunten

40

Assist

64

Gele kaarten

39

Rode kaarten

3

Tijmen de Graaf
Archivaris IJsselmeervogels

 

Terug

Deel via