Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels eert haar helden

Op zaterdag 16 oktober ontving IJsselmeervogels oud spelers met de status van ‘Rooie Held’. De ere titel van ‘Rooie Held’ is niet zomaar een titel. Vaak wordt ook gevraagd naar de criteria waar een ‘Rooie Held’ aan moet voldoen.

Een 'Rooie Held' is iemand die heldendaden heeft verricht in het shirt van IJsselmeervogels. Met tomeloze inzet wedstrijden heeft gespeeld, getraind heeft in weer en wind. Dieptepunten heeft meegemaakt, vele hoogtepunten gevierd heeft, Maar bovenal met trots heeft gevoetbald in het rood witte shirt. Kin omhoog, borst vooruit, waar fier het logo op prijkt. Voor de liefde voor de club.

Deze mensen waren uitgenodigd voor de wedstrijd tegen Jong Sparta. Helaas konden niet alle ‘Rooie Helden’ aanwezig zijn. Velen zijn nog actief in het voetbal of hadden andere verplichtingen. Gelukkig gaven veel helden wel acte de présence. Ze werden rond het middaguur ontvangen door de gastheren Wim ‘Stoffel’ ter Haar en Ferry ter Beek. Na een welkomstwoord van de voorzitter werden de helden getrakteerd op een oer-Spakenburgse lunch, heerlijke gebakken vis. Tijdens lunch lichtte assistent trainer Ton Cornelisse het tactisch strijdplan van de middag toe. Met een goed gevulde maag gingen de helden op de foto en werd gezamenlijk de wedstrijd bekeken. Daar zagen ze dat de spelers dat het plan goed ten uitvoering brachten. IJsselmeervogels pakte de derde 3-punter op rij en laat daarmee de onderste regionen achter zich. Na de wedstrijd druppelden nog enkele ‘Rooie Helden’ binnen. In de Salentein Lounge werd er onder het genot van een heerlijk drankje lustig op los geanalyseerd door de ‘Rooie Helden’.
Het weerzien werd door alle aanwezigen zeer positief ontvangen. We hopen de ‘Rooie Helden’ volgend jaar weer te ontvangen zodat deze dag uit zal groeien naar een mooie traditie.

Aanwezige helden:

Jos de Feyter, Henk Koelewijn (Titus), Ruud van de Geest, Chris Angel, Eric Angel, Rudie van Zoeren, Jan Zwaan, Wim Muijs, Johan Scholten, Willem van Diermen, Jan van de Groep, Kees de Graaf, Renger de Groot, André Kemper, Theo Muijs, Jan de Graaf, Jan Vedder, Piet Slechtenhorst, Maikel de Harder, Peter de Graaf, Cees Ruizendaal, Pierre Tosch, Ibrahim Evre, Maarten de Harder, Rob Hopman en Steven de Harder.

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
dec
Kerstborrel

Kerstborrel
Clubhuis

11
feb
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen