Nieuws

Volgen op

Online verkoop & voorverkoop IJsselmeervogels - Go Ahead Eagles

Zoals bekend speelt IJsselmeervogels op 23 januari in de derde ronde van de TOTO KNVB Beker tegen Go Ahead Eagles. Daar wil je toch ook bij zijn! Hier volgt informatie over de kaartverkoop.

Zoals gebruikelijk bij een wedstrijd in het KNVB Bekertoernooi dient iedereen entree te betalen, ook leden en sponsoren van IJsselmeervogels. Dit is omdat de recette-opbrengsten van het duel worden gedeeld tussen IJsselmeervogels en Go Ahead Eagles. De toegangsprijs bedraagt € 10 en € 5 voor kinderen t/m 12 jaar.

De kaarten zullen verkrijgbaar zijn via speciale voorverkoopavonden:

donderdag 16 januari 19:00 - 21:00 uur
dinsdag 21 januari: 19:00 - 21:00 uur

Daarnaast is nu de online verkoop gestart. Voorkom lang in de rij staan op de wedstrijddag en maak gebruik van de voorverkoop of bestel online. De online tickets worden per mail verstuurd.
Let op: de mails willen nog wel eens in de spambox terecht komen. Check deze dus eerst voordat u contact opneemt over evt. niet ontvangen tickets!

Klik hier om naar de ticketshop te gaan

In de voorverkoop zijn de kaarten € 10,- voor volwassenen.  Bij de onlineverkoop komen nog wel tickethandling & kosten voor iDEAL of PayPal.

Er zijn alleen staanplaatsen verkrijgbaar.

Heb je vragen over je bestelde tickets?
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0252-707588
Op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. In het weekend tussen 09.00 en 15.00 uur. 

Informatie voor jaarkaarthouders en sponsoren IJsselmeervogels

Voor jaarkaarthouders en sponsoren van IJsselmeervogels geldt dat uw pas "gewoon" recht geeft op uw zitplaats (in het gedeelte aangegeven op uw pas) op de hoofdtribune. Omdat dit een wedstrijd is in het TOTO KNVB bekertoernooi dient u wel een entreekaartje à € 10,- te kopen.

Belangrijk: vanwege de verwachte drukte willen we iedereen dringend verzoeken alleen op de aangewezen plaats te gaan zitten. Dit staat op uw pas of ticket.

Go Ahead Eagles Supporters

Voor de supporters van Go Ahead Eagles zullen maximaal 800 kaarten beschikbaar worden gesteld voor het uitvak. Daar zal catering aanwezig zijn en een biertje worden getapt. Betalen kan contant en met PIN. Ook zijn er toiletvoorzieningen aanwezig. Meer informatie via de website van Go Ahead Eagles. 

Bekersjaal

Supportersclub NAS heeft voor deze wedstrijd een unieke bekersjaal laten maken. Deze is te verkrijgen voor slechts € 8 op de voorverkoopavonden.

sjaal GAE

sjaal GAE2

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

30
sept
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's