Nieuws

Volgen op

Jan Vedder trapt Zalmactie 2021 af

De inmiddels 74-jarige Jan Vedder, een van IJsselmeervogelsā€™ beste voetballers en volgens diverse ingewijden zelfs de beste, had deze week de eer om de aftrap te verzorgen voor de Zalmaktie. Het clubicoon ontving uit handen van bestuurslid Gijs de Graaf de eerste gerookte zalm van inmiddels jaarlijkse traditie-actie.

Bestellen kan direct

Iedereen kan vanaf nu weer bestellen op zalmaktie.nl. Daar bestaat weer de keuze uit ambachtelijke wijze gerookte zalmen met de authentieke naturelsmaak, of met een speciale mix van citroen- en peperkruiden.

Clubicoon Jan Vedder met de zalm in luxe verpakking

Afhaaldagen

De afhaaldagen zijn op zaterdag 4 december (ideaal voor Sinterklaasavond!) en op 11, 18 en 23 december. Voor grotere bestellingen (10+) kan eventueel ook bezorging plaatsvinden.

Relatiegeschenken

Op het laatste moment toch nog (extra) relatiegeschenken nodig voor uw leveranciers, klanten, relaties, partners of uw personeel? Naast de heerlijke ambachtelijke warmgerookte zalmen, bieden we ook tegen een scherp tarief (en ook zonder een IJsselmeervogels-logo) zalm/wijnpakketten aan. Deze bevat naast een heerlijke zalm ook een of twee flessen Salentein Portillo wijn en toast. Uiteraard in een fraaie verpakking en opgesierd met houtwol. Een eigen kerstkaart kan desgewenst bij het pakket worden gevoegd.

Zalm bevat omega 3, is goed voor de bloedvaten en heeft een regulerende werking op het hartritme. Zalm is gezond en verantwoord (en verrukkelijk lekker!). Wacht niet langer, bestel snel op zalmaktie.nl.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
dec
Kerstborrel

Kerstborrel
Clubhuis

11
feb
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen